BLE SELGER: Marius Borg Høiby har begynt å jobbe for utelivsappen Moodie. Foto: Klaudia Lech

Marius Borg Høiby fikk seg ny jobb - igjen

Kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn har fått seg sin tredje jobb på under ett år.

Gründer Fanny Ødegård startet for halvannet år siden utelivsappen Moodie, som skal være verdsatt til 53 millioner kroner. Nå har hun ansatt kronprinsesse Mette-Marits sønn Marius Borg Høiby (22), melder Dagens Næringsliv.

For tre måneder siden var gründerselskapet nær ved å gå dukken, etter at det skar seg med å hente kapital fra en investor til å betale utviklingspartneren fra Hviterussland. Dermed truet utviklerne med å stenge appen, som hjelper unge med å navigere i utelivet i de største norske byene.

Husker du denne? Kjendismagasinene «US Weekly» og «Perez Hilton» lot seg sjarmere av Marius Borg Høiby:

Aksjonærer kastet seg imidlertid rundt og overførte 450 000 kroner på under 24 timer, og krisen ble avverget, ifølge avisen.

Per nå har Moodie drøye 7 500 unike brukere. For å nå målet om 100 000 brukere, har Ødegård blant annet ansatt nettopp Marius Borg Høiby - som selger.

– Han har god kompetanse fra bransjen. Han har jobbet i Los Angeles og det er ingen hemmelighet at vi vil ekspandere til USA. Han har et ekstremt nettverk i USA i tillegg til nettverk i Norge. Han er supermotivert og jeg tror både arbeidsplassen og arbeidsoppgavene passer ham veldig godt, sier gründeren til DN.

FRA JOBB TIL JOBB: Marius Borg Høiby har hatt tre forskjellige jobber på under ett år. Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

Hun understreker at Høiby ikke er ansatt som en «reklameplakat».

22-åringen ønsker overfor nettstedet ikke å bidra med kommentarer siden han kun har vært ansatt der i fire dager.

les også

Suksess, skandaler, feider og forsoning: Se og Hør gjennom fire tiår

Pluss content

I april i år ble det annonsert at Marius Borg Høiby (21) hadde fått jobb i det britiske magasinet Tempus, der han ble presentert som «style editor».

Tidligere i desember meldte imidlertid Se og Hør at han mistet jobben som følge av at magasinet ble avviklet, og senere samme måned bekreftet konserndirektør for kommunikasjon og marked i Selvaag Bolig, Kristoffer Gregersen, til VG at Høiby skulle jobbe i selskapets salg- og markedsavdeling i januar og februar.

Nå har altså ferden gått videre - igjen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder