Beckham trues med ny sex-skandale

Nathalie (22) krever 3,5 mill. for å fortelle «alt»

LONDON (VG) Sveitsiske Nathalie Sterchele (22) håper å få 3,5 millioner kroner for å fortelle verden at hun skal ha hatt sex med David Beckham.

Morten Stokstad
ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

UNDER HARDT PRESS: Ekteparet David og Victoria Beckham nærmest bombarderes av sex-historier fra ulike kvinner som hevder de har hatt intim omgang med fotballstjernen. Foto: REUTERS

22-åringen hevder hun hadde sex med den engelske landslagskapteinen etter å ha møttes på en nattklubb i Østerrike under Real Madrids sesongoppkjøring for to måneder siden.

To London-aviser skrev i går at modellen har leid to advokater som prøver å selge historien til høystbydende.

Beckham selv er rasende over påstandene som hans talsmann har avvist som sludder.

Vil si litt mer

Sterchele har i det tyske magasinet Woman tidligere fortalt om hvordan hun møtte Beckham og festet med ham i den lille alpebyen Irdning i Østerrike 7. august i år.

- David og jeg snakket sammen til tidlig om morgenen, fortalte 22-åringen, som imidlertid avviste at de hadde hatt sex i intervjuet med Woman.

Men nå vil hun gjerne fortelle litt mer, ifølge Sunday Mirror og The Mail on Sunday.

TIL HØYSTBYDENDE: Nathalie Sterchele (22). Foto: MANFRED SIEBINGER

- Dere vil få høre at det var intim kontakt, og det var ingen timinutters fyllegreie. Dette er ikke en historie om at «vi hadde en hyggelig prat i baren», sier Stercheles advokat Erich Holzinger.

På spørsmål om hans klient hadde sex med Beckham svarer han:

På hotellrom

- Jeg tror det kommer til å bli bekreftet. Og ikke bare én gang.

Hun hevder nå å ha bevis for at Beckham tok henne med til rom 208 på femstjernershotellet Schloss Pichlarn Hotel. De skal også ha truffet hverandre flere ganger de påfølgende dagene før Beckham reiste tilbake til Madrid. Da skal kontakten ha fortsatt via sms-meldinger, og Sterchele sier hun har tatt vare på flere intime meldinger fra Beckham. Han skal visstnok ha tekstet med henne flere ganger om dagen i tre-fire uker etter at de møttes, og bedt henne om å komme til Madrid.

Det er ikke første gang David Beckham blir beskyldt for å være utro mot kona Victoria. Hans tidligere sekretær Rebecca Loos og en rekke andre kvinner har hevdet å ha hatt et forhold til superstjernen. Hans talsmann Simon Oliviera sier det er «absolutt ingen sannhet» i påstandene fra Nathalie Sterchele.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder