FINN TO FEIL: Meghan og prins Harry pleide å stå utstilt til venstre for dronningen. Foto: Victoria Jones / PA

Madame Tussauds flytter voksdukkene av Meghan og prins Harry

Ser du hva som mangler på bildet? Det berømte museet i London har tatt prins Harry og Meghan på ordet...

– Vi må respektere ønskene deres, skriver museet Madame Tussauds på sin Twitter.

Prins Harry og hertuginne Meghan overrasket alle da de onsdag skrev på Instagram at de ønsker å tre tilbake fra offentligheten og ha en betydelig mindre rolle for kongehuset.

Omplasseres på museet

DEN GANG DA: Museet er svært populært - ikke minst den kongelige avdelingen. Her fra da prins Harry og Meghan stod på sine opprinnelige plasser. Foto: Victoria Jones / PA Wire

Madame Tussauds har nå fjernet voksdukkene av hertuginne Meghan og prins Harry fra sin utstilling av kongefamilien, men lover at de skal plasseres et annet sted.

– Vi er spente på hva neste kapittel bringer for dem, sier museumssjef Steve Davies i en pressemelding, ifølge CNN.

Vil skape egne inntekter

Britiske eksperter anslår at foredrag, bokavtaler og samarbeid med moteselskaper kan sikre prins Harry og hertuginne Meghan minst 90 millioner norske kroner i året. Ekteparet har signalisert at de i større grad ønsker å stå på egne ben, mer uavhengig av kongehuset.

Fra han var 25 år mottok prinsen en apanasje på rundt 3,2 millioner kroner. I tillegg har han inntekter fra Hertugdømmet Cornwall, som besittes av faren, tronarving prins Charles.

Inntektene kommer blant annet fra store eiendommer og investeringer, og dekker offisielle utgifter for både ham og William.

OMPLASSERT: Museet lover nye plasser et annet sted i bygget. Foto: Victoria Jones / PA

Arvet Diana

Da prins Harry ble 30 år i 2014, fikk han utbetalt en arv anslått til over 100 millioner kroner etter skatt fra moren prinsesse Diana. Hun døde i en trafikkulykke i Frankrike i 1997.

Prins Harry har også fått forskudd på arv fra dronning Elizabeth. Av andre inntekter kommer lønn fra tiden som helikopterpilot i det britiske forsvaret. Ulike aviser i Storbritannia anslår prins Harrys formue til mellom 250 og 400 millioner kroner.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder