HYLLER HVERANDRE: David og Victoria Beckham markerer bryllupsdagen med kjærlighetserklæringer på instagram Foto: Anthony Harvey Getty Images

David og Victoria Beckham hyller hverandre etter 17 års ekteskap

«Min bestevenn, min kjæreste» skriver Victoria Beckham til sin mann på instagram sammen med et bilde fra bryllupsdagen.

Maiken Svendsen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Victoria og David Beckham ga hverandre sitt ja 4. juli 1999, på Luttrellstown Castle i Irland. Begge markerer i dag bryllupsdagen på Instagram, med bilder fra bryllupsdagen og hyllende ord til hverandre.

«Jeg føler meg så elsket og virkelig velsignet. Min bestevenn, min kjæreste. Den snilleste mannen som inspirerer meg hver dag. Gratulere med bryllupsdagen til den beste mannen og faren i verden. For alltid» skriver fru Beckham.

Fikk du med deg? Tullet med sønnen og maske på Instagram

Mens fruen valgte et bilde hvor de to gir hverandre en klem, har herr Beckham gått for et bilde fra seremonien. Paret sitter side om side, begge i hvitt, og prestens papirer kan skimtes i kanten.

Husker du? Bildet av David Beckham som smeltet fansen

«Wow for 17 år siden på denne dagen skjedde dette. Jeg var så heldig at jeg møtte noen som har det samme pågangsmotet og ønsket de samme tingene i livet. Vi har lagd fire nydelige barn sammen og jeg kunne ikke ønsket meg en mer kjærlig og omsorgsfull mor til dem. Gratulere med bryllupsdagen, jeg elsker deg» skriver han.

Sammen har paret barna Brooklyn (17), Romeo (14), Cruz (11) og Harper (5). De to eldste har begge fulgt i foreldrenes fotspor, inn i motebransjen. Blant annet har Brooklyn figurert på forsiden av Vogue, mens Romeo var med i julekampanjen til luksusmerket Burberry i fjor.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder