FLYTTER FRA HVERANDRE: Helene Ree og Gunnar Greve har vært gift siden 2012 FOTO: Roger Neumann VG

«Idol»-dommer Gunnar Greve og kona går fra hverandre

Etter seks år sammen er det slutt mellom Gunnar Greve og kona Helene Ree.

  • Maiken Svendsen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Se og Hør skriver at «Idol»-dommeren Gunnar Greve (34) og konen Helene Ree (31) flytter fra hverandre etter seks år sammen. De to ble et par i 2010 og giftet seg i 2012.

– Det stemmer at vi har gått fra hverandre, og det er selvfølgelig veldig trist, men vi skilles som venner, sier Greve til Se og Hør.

Han legger til at det er det eneste han vil si om saken. Han ønsker ikke å kommentere saken overfor VG.

Paret har to barn sammen, på henholdsvis to og fire år. Begge fødslene har hatt termin tett opp til live-sendinger av «Idol».

Les også: Fødsel kan krasje med live-sending

Fra rapkollektiv til manager

Greve ble kjent gjennom rap-gruppa Spetakkel på 2000-tallet. Rapkollektivet ble oppløst i 2005, og i 2007 kom han med soloalbumet «I grevens tid».

I senere tid har han oppfostret nye norske artister gjennom selskapet Mer. Det er et usikkselskap og artistrepresentant som han driver med Gilbert Lunde. Tidligere har de representert rappere som Kaveh og Lars Vaular. Selskapet representerer i dag blant andre Sandra Lyng, Vinni og Alan Walker.

Kommentar: Greven av norsk hip hop

DOMMERKOLLEGER: Gunnar Greve, Øyvind «Vinni» Sauvik (t.v.) og Sandeep Singh (t.h.) FOTO: Eskil Wie Furunes VG

Han er for tiden aktuell som «Idol»-dommer for fjerde gang. Sammen med rapperen Vinni, musikkanmelderen Sandeep Singh og låtskriveren og artisten Ina Wroldsen utgjør de årets dommerpanel.

Da Ina Wroldsen tidligere i årets «Idol»-sesong ble beskyldt for mobbing av deltagerne, forsvarte Greve henne på sin egen facebook-side. Han omtalte henne som en av de mest begavede og ærlige som har sittet bordet de siste fire årene. Påstandene om mobbing var noe av det dummeste han hadde hørt.

«At hun er direkte, ærlig og uredd derimot, er det ingen tvil om», skrev han.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder