TREKANTDRAMA: Victor Rasuk (t.h) spiller sammen med Jamie Dornan (t.h) og Dakota Johnson i filmen av «Fifty Shades of Grey». Foto: PA PHOTOS/AFP/CAMERA PRESS

Victor Rasuk og Jamie Dornan blir rivaler i Fifty Shades

Victor Rasuk (29) er det nyeste tilskuddet til filmen «Fifthy Shades of Grey» og skal spille Anastasias gode venn og beundrer.

  • Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Rasuk som for tiden er aktuell med filmen JoBS, hvor Ashton Kutcher har hovedrolle, skal spille den fremadstormende fotografen «Jose».

Han er også «Anastasias» gode venn og klassekamerat. Sistnevnte spilles av Dakota Johnson.

Trekantdrama

I filmen er Jose og Anastasia nære venner, men når Jose utvikler sterke følelser for Anastasi kommer han i konflikt med den velstående forretningsmannen Grey, spilt av Jamie Dornan, hvis trøblete fortid gir ham en trang til å dominere sine partnere.

29-åringen er best kjent fra filmene «Lords of Dogtown» og «Being Flynn» med Robert De Niro. Han har også medvirket i TV-serien «How to Make It in Amerika», og spilte Dr. Ryan Sachez i «Akutten» fra 2008 -2009.

Var modell

I oktober ble det kjent at undertøysmodell og skuespiller Jamie Dornan blir Christian Grey. Han tar med det over etter Charlie Hunnam, som trakk seg fra filmen tidligere i år.

Den irske skuspilleren er kjent fra TV-serien «Once Upon A Time». 31-åringen har også spilt i noen kortfilmer, og dukket opp i spillefilmen «Marie Antoinette» i 2006.

Dornan har også vært modell i den mye omtalte Calvin Klein-kampanjen med Eva Mendes.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder