SKAPER OVERSKRIFTER: Det er ikke bare Justin Biebers konserter som skaper overskrifter under hans 'Believe' Tour. Her opptrer popstjernen i Las Vegas i slutten av juni. Foto: AFP

Fant narkotika i turnébussen til Justin Bieber

Politiet fant det narkotiske stoffet marihuana og utstyr ombord i turnébussen til popstjernen da den var på vei fra Canada til USA.

Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Før Justin Biebers konsert søndag kveld på Joe Louis Arena i Detroit, Michigan ble en av popstjernens turnebusser stanset da den prøvde å komme seg inn i USA.

Bussen var på vei fra Canada til USA via Ambassador Bridge, men sangeren var ikke på busssen da den ble stoppet, ifølge sjefsoffiser og talsmann for tollvesenet, Kenneth Hammond, skriver nettstedet Detroit Free Press.

Mandag kveld skrev Hammond i en E-post til nettstedet at de undersøkte bussen med en politihund, som signaliserte at det var narkotika om bord.

Tollerne fant og beslagla en mindre mengde narkotika som var ment for personlig bruk og brukerutstyr, opplyste han.

Flere hendelser

Hendelsen fikk ikke store konsekvenser. Ifølge Hammond fikk bussjåføren utdelt sivil straff, deretter ble bussen og passasjerene løslatt.

I løpet av det siste året har Bieber vært involvert i en rekke kontroversielle hendelser. Hendelsene fikk popstjernens mor til å innrømme at hennes 19-årige sønn ikke alltid gjør de rette valgene.

I slutten av april gikk svensk politi til aksjon etter å ha luktet marihuana i popstjernens buss, og under en konsert i London i mars kollapset tenåringsidolet på scenen.

Han har også vært sent ute til egne konserter og truet en paparazzi-fotograf med bank.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder