ETTERTRAKTET MODELL: Mimi Blix pryder flere bilder i den indiske Kingfisher-kalenderen. Foto: Kyrre Lien og Atul Kasbekar/ Kingfisher Calendar2012

Mimi Blix (20) populær bikini-pryd i India

- og nå lærer Askim-jenta indisk for å prøve lykken i Bollywood

(VG Nett) Mimi Blix var usikker før hun poserte i bikini for jubileumskalenderen, men er stolt over resultatet. Nå håper den norske 20-åringen at det vil åpne dører i Bollywood.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL
Mimi Blix - hjemmesideKingfisher Calendar 2012

Sangeren og modellen, kjent blant annet som Melodi Grand Prix-deltager i fjor, er blant skjønnhetene som har fått æren av å figurere i den prestisjeetunge Kingfisher Swimsuit-kalenderen i India.

Særlig stor konkurranse var det i år, siden kalenderen feirer tiårsjubileum.

- Det var en helt fantastisk opplevelse. Fotograferingen fant sted på Sri Lanka i slutten av november. Jeg er så glad for at jeg ble valgt ut - det føles stort, sier Mimi til VG Nett.

Mimi, som har kontrakt med det internasjonale modellbyrået IMG, har posert for kalenderen også en gang tidligere - i 2009.

- Men det er ytterst sjelden at de bruker de samme modellene flere ganger, så jeg er veldig stolt. Denne kalenderen er utrolig populær i India, og alle der vet hvor stort det er å få plass i den, sier 20-åringen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

STOLT AV BILDENE: Mimi på fotoshoot i Sri Lanka. Foto: Atul Kasbekar/ Kingfisher calendar2012


Mimi er født i Askim - og har norsk mor og ugandisk far. Hun er en ettertraktet modell, men er selektiv i valg av oppdrag. Det er ikke ofte man ser henne posere lettkledd.

- Jeg synes egentlig tanken på å ta bikinibilder var litt utfordrende, men jeg er positivt overrasket over resultatet. Bildene er flotte, mener den langbente brunetten, som også har vært avbildet i indiske Vogue, Elle, GQ og en rekke andre magasiner.

Drar til Mumbai

Drømmen for Mimi, som godt kan gå for å ha et indisk utseende, er å slå gjennom i Bollywood. Hun tok turen til Mumbai i fjor for å prøve lykken , men audition-runden resulterte ikke i noe jobboppdrag fordi hun ikke kunne språket.

- Men nå drar jeg snart ned igjen, kanskje i slutten av denne måneden. Jeg må bare få visum først. Jeg holder også på å lære meg indisk. Det er viktig. Språket er den største utfordringen med tanke på å få en filmjobb i Bollywood, forteller Mimi.

Hun håper den ferske kalenderen vil gjøre det enklere å få napp.

- Mange Bollywood-skuespillere har startet nettopp med å posere i den, sier en optimistisk Mimi til VG Nett.

DE UTVALGTE: Et stort antall jenter konkurrerte om å få være med i kalenderen. Disse seks vant - Mimi Blix er nummer to fra venstre. Foto: Atul Kasbekar/ Kingfisher calendar2012

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder