BOKAKTUELL: Tatoveringskunstneren Kat Von D (28) - her på et bilde fra forrige måned - har nettopp lansert bok. Foto: PA

Kat Von Ds hus brant ned - stjernens katt brant inne

(VG Nett) Norgesaktuelle Kat Von D (28) sørger etter at hun mistet alt hun eide samt kjæledyret sitt i en husbrann natt til i går.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Tatoveringseksperten fra Los Angeles melder selv om ulykken på sin Twitter-side . Der bringer hun også bilder av det nedbrente huset.

«Huset mitt brant ned til grunnen i går med katten min inni... R.I.P. Valentine, du vil bli savnet», skriver Kat Von D om sin firbente venn - som hun også har postet et bilde av.

Det er foreløpig uklart hva som forårsaket brannen. Kat Von D har heller ikke opplyst om hun selv befant seg i huset da det brant. 28-åringen har imidlertid publisert et bilde, hvor hun står inne i den nedbrente boligen.

I DET NEDBRENTE HUSET: Kat Von D postet dette bildet på Twitter. Foto: TWITTER

Til Norge

Tatoveringseksperten, som for øvrig har blitt kjæreste med Sandra Bullocks eksmann Jesse James (40), tilbringer mye tid på veiene om dagen. Hun er nemlig aktuell med sin andre bok - «The Tattoo Chronicles» - og en rekke signeringsoppdrag står på programmet. Blant annet kommer hun til Norge 3. desember for å reklamere for boken. I går satte stjernen kurs for Canada.

Kat Von D skriver på Twitter at signeringsturneen går sin gang på tross av det som har skjedd. Hun takker også for all støtte fra fans.

«For å kunne vinne alt, må man tørre å miste alt», skriver Kat Von D på Twitter .

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder