SKADET SEG: Tone Damli (25) slo seg hardt i hodet da hun var ute og drakk med makkeren sin, Erik Segerstedt (29). Foto: Thomas Johansson

Blodig alvor for Tone Damli i Sverige

(VG Nett)Første møtet mellom Tone Damli (25) og Erik Segerstedt (29) endte i fylla. Det avsluttet brått da Tone falt og slo hodet i et bord.

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

I høst dro duoen ut på byen i Sverige for å bli bedre kjent. Damli synger låta «Hello Goodbye» i duett med den svenske «Idol»-kjendisen Erik Segerstedt (29). Sammen tok de en helaften som endte i låtskriver Måns Zelmerlows vinkjeller.

HØR SMAKEBIT "Hello Goodbye" på SVTs nettsider

Artistene dro først ut for å spise middag i kompani med flere.

På søndagsfylla

- Det var søndagsfylla. Vi var ute sammen med Måns og masse andre låtskrivere. Jeg og Erik ble gode venner veldig fort - vi hadde mye å snakke om, forteller Damli.

Da de var ferdig å spise dro de hjem til Zemerlov som står bak sangen «Hello Goodbye». Festen ble avbrutt da Damli falt og skadet seg.

- Jeg liker jo godt og danse, å ta meg en trall. Da vi var hos Mats skulle jeg danse sving med en annen, som slengte meg rundt i en bakdrop. Det hele endte med at jeg falt jeg bakover og smalt hodet i bordet. Jeg begynte faktisk å blø litt, forteller artisten.

Tåler en trøkk

- Gjorde det vondt ?

- Hehe. Det var en veldig bra fest og jeg tåler en liten trøkk, smiler Damli.

- Jeg så ikke det minuttet da hun falt, men hendelsen er nok det mest dramatiske jeg har vært med på i løpet av tiden jeg har blitt kjent med Tone, forteller Segerstedt til VG.

HET OMFAVNELSE: Tone Damli og Erik Segerstedt har blitt gode venner på kort tid. Foto: NTB Scanpix

Selv om de MGP-aktuelle artistene bare har kjent hverandre i fire måneder har de på kort tid blitt gode venner. I går ble stemningen noe opphetet da artistene kysset hverandre forann et skuelystent publikum.

God kjemi

- Jeg og Tone har fått en kjempegod kjemi. Hun er helt fantastisk. Det som er så bra med henne er at selv om hun er en superstjerne har hun beina godt plantet i jorden, forteller Zegerstedt til VG.

Damli har et svært hektisk liv om dagen. Torsdag kveld dro hun til Norge mellom prøvene i Sverige for å få med seg lanseringen av sin egen kolleksjon for "Designers Remix Collection".

- Jeg rekker nesten ikke å gå på do. Jeg har det veldig bra, men jeg skal ikke legge skjul på at det blir veldig hektisk til tider.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder