HALLOWEEN: Amal Clooney på Casamigos Halloween-party i Los Angeles lørdag. Foto: GETTY

Sånn har du aldri sett Amal Clooney før

Amal Clooney (39) var nesten ugjenkjennelig da hun spradet opp den røde løperen i Los Angeles lørdag.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Den vanligvis så korrekt og fomelt antrukne menneskerettighetsadvokaten, også kjent som kona til Hollywood-stjernen George Clooney (56), slå bostavelig talt ut håret på Halloween-fest i helgen.

Dette må du passe på: De uskrevne Halloween-reglene

Selv om hun stilte uten maske, ekstrem sminke eller annet kamuflerende kostyme, skilte hun seg stort fra sånn omgivelsene normalt kjenner henne. Sammen med venninnen, supermodell Cindy Crawford (51), figurerte Amal som glitrende disco-diva.

Knask eller knep til Halloween: Matoppskrifter

DISCO-DIVAS: Amal Clooney og Cindy Crawford. Foto: GETTY

George Clooney var ikke til stede på festen. Om han var hjemme med parets små tvillinger, er uvisst. Stjerneparet ble foreldre for første gang i juni i år.

George Clooney om farsrollen: – Skremmende

Selv om Halloween egentlig er i dag, var det mange som feiret i helgen. MinMote har samlet blinkskudd fra andre kjendiser som iførte seg elleville habitter.

Ekspert: – Vi har misforstått Halloween

Halloween – eller allehelgensaften som det heter på norsk – har røtter til den katolske allehelgensdagen, hvor man minner helgener og martyrer.

Tradisjonen med å gå fra dør til dør har sin opprinnelse i 1800-tallets feiring, der de døde ifølge folketroen kunne ferdes fritt allehelgensaften 31. oktober.

Husker du? Dette bilde av Amal Clooney vakte oppsikt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder