Foto: Frode Hansen, VG

Petter og Vendela er forlovet

Kjendisparet Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52) er forlovet, melder paret selv på Instagram.

Ifølge Dagbladet gikk Pilgaard på kne i Sør-Afrika, og fikk ja fra sin utkårede.

– Det var et helt magisk øyeblikk. Vi er så lykkelige begge to, sier Kirsebom til avisen.

les også

Petter og Vendela: Slik ble de kjærester

Pluss content

«Din for alltid. Elsker deg Petter», skriver Vendela Kirsebom på Instagram og får lykkønskninger av kjendisvenner som Linni Meister, Caroline Berg Eriksen og Harald Rønneberg.

Fra posten går det frem at de trolig befinner seg på Boulders Beach sør for Cape Town.

Petter Pilgaard dyrker naturlig nok også kjærligheten på sin Instagram-konto og skriver at hans forlovede gjør han til verdens lykkeligste mann.

Paret traff hverandre på innspillingen av «Farmen kjendis» i 2016. Programmet ble vist på TV2 våren etter, og det gikk ikke lang tid før det begynte å versere rykter om en romanse mellom de to.

– De fleste starter med «wine and dine» og er litt rødvinspussa de første ukene, vi sto bokstavelig talt i skit sammen allerede før vi ble kjærester, sa Petter Pilgaard i et større VG-intervju med paret sommeren 2017, og siktet til at paret tømte utedoen på «Farmen»-gården sammen under innspillingen.

les også

Petter Pilgaard er bonuspappa: – Jeg må la dem komme til meg

Paret er ifølge Dagbladet for tiden i Sør-Afrika og bistår kjendisstylisten Jan Thomas i hans kommende TVNorge-produksjon. Dette programmet kan også raskt ende i frieri, ettersom tittelen er «Jan Thomas søker drømmeprinsen».

les også

TV 2 feirer seg selv: Petter og Vendela takker kanalen for at de fant kjærligheten

Etter deltakelsen i «Farmen kjendis» valgte TV2 å smi mens jernet var varmt og satse videre på paret. I august samme år premierte «Vendela + Petter» til relativt lunkne kritikker.

Petter Pilgaard kom inn i den norske offentligheten da han vant «Paradise Hotel» i 2009. Senere har han figurert som programleder både i tv og radio. Han har vært forlovet også en gang tidligere, med Mari Haugersveen. Dette paret ble også fulgt tett av TV-kameraer gjennom programmet «Petter elsker Mari» i 2012.

Vendela Kirsebom har på sin side to døtre med eksmannen Olaf Thommesen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder