FAMILIEN: Hele Crawford-klanen samlet i februar: F. v. Kaia Jordan Gerber, Rande Gerber, Cindy Crawford og Presley Walker Gerber. Foto: Craig Barritt , Getty/Afp

Cindy Crawford til modelldatteren: – Jeg vil ha bena mine tilbake!

Supermodell Cindy Crawford (49) liker å erte modelldatteren Kaia (13) med at hun vil ha utseendet sitt tilbake.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

90-tallslegenden Crawford har denne uken utgitt boken «Becoming», om sitt liv og karriere. Der deler hun blant annet tankene sine rundt det å bli eldre. I februar fyller hun 50.

– Jeg skulle ønske jeg kunne si det er lett, skriver hun i boken, ifølge People.

BARNA: Cindy Crawford med barna Kaia og Presley på et Omega-arrangement i Hong kong i juni i år. Foto: Anthony Kwan , Getty Images

Har du lest: Cindy saksøker pornostjerne.

Datteren Kaia Gerber, som Crawford har med ektemannen Rande Gerber, fikk en modellkontrakt med byrået IMG tidligere i år, i en alder av 13. Hun har allerede posert for fotograf Steven Meisel i Vouge Italia.

– Jeg erter alltid datteren min, som alle er enige om er en kopi av meg selv, og sier: «Du har det gamle håret mitt og de gamle bena mine – jeg vil ha dem tilbake!» Men hun bare ler og sier «Det er min tur nå», forteller Crawford.

Filmkarrieren: Cindy naken på lerretet.

Selv ga Cindy seg som modell på fulltid i 2000, men tar fremdeles oppdrag, og gjorde et «comeback» i mai 2011, da hun prydet forsiden av Vogue Mexico.

Crawford og Gerber, som har vært gift siden 1998, har også sønnen Presley (16) sammen. Fra 1991 til 1995 var supermodellen gift med hollywoodstjernen Richard Gere.

Les også: Crawfords ektemann saksøkt for seksuell trakassering.

I 1995 prøvde hun seg også som skuespiller, i filmen «Fair Game» mot William Baldwin. Filmen fikk svært dårlig kritikk og Crawford ble nominert til hele tre Razzie-priser for både Verste skuespiller, Verste filmpar og Verste nykommer, men tapte mot «Showgirls» i alle kategoriene.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder