TO BLE TIL TRE: Talkshowdronning sammen med Erik Asla på vei til en fest i Hollywood. Nå har de to blitt foreldre. Foto: SPLASH NEWS ,

Tyra Banks (42) har fått barn med sin norske fotografkjæreste (51)

Den lille gutten har ifølge Banks hennes øyne og Erik Aslas munn.

Publisert:

«Top Model USA»-stjernen bekrefter gladnyheten på Instagram.

«Verdens beste presang, som vi har jobbet og bedt så hardt for, er endelig her», skriver stjernen under bildet av en babylue.

Gutten har fått navnet York Banks Asla.

Brukte surrogatmor

Paret benyttet en surrogatmor. Banks har tidligere snakket ut i amerikanske medier om at hun og kjæresten har forsøkt å bli gravide i lang tid, uten å lykkes, og at hun har vært gjennom prøverørsbehandling.

Til kjendisnettstedet People forteller hun hvordan hun sender sine tanker til alle dem som sliter med å bli gravide.

– Vi er så glade for at vi har fått en ny liten gutt, en gledesbunt. Veien dit har ikke vært lett, som jeg har fortalt om tidligere. Men det var et vakkert, skinnende lys i enden av tunnelen for meg og farens han, Erik, sier hun til People.

Lovordene flagret: Slik beskriver Erik Asla superstjernen Tyra Banks

Banks og Asla ble kjærester i 2013. Da dukket de første bildene opp av den norske motefotografen Erik Asla og Tyra Banks som spiste lunsj sammen. Noen måneder senere bekrefter Asla forholdet.

Møttes på «Top Model»

Tyra Banks er skaperen av «America's Next Top Model» - der hun selv også er programleder og dommer. Banks traff Asla under 2013-sesongen av norske «Top Model», som delvis ble spilt inn i Los Angeles.

Foretrekker former: Tyra Banks tror ikke på dietter

Erik Asla er en kjent norsk motefotograf som har jobbet for de fleste norske og flere store internasjonale magasiner. Han har fotografert mange av verdens største stjerner og har vært bosatt i Los Angeles i flere år.

Også Asla har postet luebildet:

«Å være vitne til livets begynnelse er trolig verdens største gave», skriver nordmannen.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder