SA JA: Ett år etter at de møttes har Iman Meskini og Mourad Jarrari tatt forholdet ett steg videre. Foto: Samir Madad

«Skam»-skuespiller Iman Meskini giftet seg i hemmelighet

Den 22 år gamle skuespilleren holdt forholdet til Mourad Jarrari skjult. Onsdag ble de viet i Oslo Rådhus og i moskeen.

Iman Meskini (22), aller mest for sin rolle som Sana i TV-suksessen «Skam», har giftet seg. Det skjedde onsdag morgen, da hun sa ja til sin kjæreste, Mourad Jarrari (27) i en enkel seremoni i Oslo Rådhus og i moskeen.

Det bekrefter paret til VG.

Paret møttes i juni 2018, da de begge var til stede på et felles arrangement. Forholdet deres har imidlertid vært holdt helt under radaren for offentligheten.

Sett denne? Her snakker «Skam»-jentene om den amerikanske versjonen av serien:

– Vi har vært opptatt av å holde noe vi ser på som veldig personlig og dyrebart for oss selv, uten påvirkning utenfra. Dette har gjort at vi kan fokusere på forholdet vårt i vårt eget tempo uten å hele tiden måtte definere hva vi er for alle andre, forteller Meskini.

Til VG forteller de at de nå har begynt å spare til den store bryllupsfesten for familie og venner, som vil bli avholdt på et senere tidspunkt.

– I islam er det også anbefalt å gifte seg tidlig slik at man fort finner ut av om begge parter virkelig er seriøse i forholdet. For oss har intensjonen hele veien vært å gifte oss. Det må ikke være slik at man har alt av utdanning, hus, bil, jobb og hele livet sitt på plass før man velger å gå inn i et ekteskap, sier den 22 år gamle skuespilleren.

PÅ TV: Mourad Jarrari var å se i den første sesongen av TVNorge-programmet «All Together Now». Foto: John Andresen

Meskini, som kommer fra Langhus, ga ut boken «#Minhistorieminmening - 313 stemmer om hijab» i fjor, og studerer arabisk og Midtøsten-studier på Universitetet i Oslo. I vår var hun å se i TVNorge-programmet «71 grader nord kjendis». 22-åringen kom nylig hjem til Norge etter å ha bodd fire måneder i Jordan i forbindelse med studiene.

les også

Yousef Hadaoui trakk seg fra «71 grader nord»: – Passet ikke inn

Ektemannen Mourad Jarrari er fra Bjølsen i Oslo, og jobber som låtskriver og musikkprodusent i produsentduoen «2ndHaf». Han har produsert låter som «Dominicana» for Temur og «Look at me now» for Lauren. Dette ble også årets «Paradise Hotel»-låt. Jarrari er også dommer i TVNorges sangprogram «All Together Now».

EN BRAKSUKSESS: NRK-serien «Skam ble enn stor suksess på TV-skjermen. Blant de som spilte i serien var Cengiz Al og Iman Meskini. Foto: Tom Øverlie

– Første gang jeg innså at jeg virkelig var forelsket i Mourad var under innspillingen av «71 grader nord kjendis». Vi hadde ikke kjent hverandre så veldig lenge da jeg ble nødt til å reise bort for en stund. Han sendte meg motiverende meldinger og vi hadde mange fine telefonsamtaler gjennom hele måneden jeg var borte, erkjenner Iman, som husker én samtale spesielt godt.

– Jeg hadde kommet meg til Jotunheimen, og vi fikk endelig lov til å få én time med mobiltelefonene våre. Jeg brukte den selvfølgelig på å ringe Mourad, og akkurat da falt jeg for han, ikke bare for han, men for den nydelige tankegangen og mentaliteten han har. Jeg forelsket meg i sjelen hans.

les også

TV-klare Thomas Alsgaard: Har hatt sosial angst siden barndommen

Paret ser det ikke som noe problem å gifte seg i en såpass ung alder.

– Jeg er jo 27 år, og har ryggproblemer og grått hår, så for meg er det akkurat i tide! Iman derimot er klin gal som bruker ungdomsårene sine på å drikke te med en gamling som meg. Neida, det er fordi vi begge er muslimer og i Islam er det slik at når to sjelevenner finner hverandre og vil tilbringe resten av livet sammen - da gifter de seg, forteller Jarrari.

les også

Klart for «Skam»-oppfølgeren

Han er full av lovord om kvinnen som nå har blitt hans kone.

– Jeg har aldri før møtt på et menneske som gir så mye av seg selv som det Iman gjør. Hun utfordrer meg på alle måter, skryter han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder