REKLAME-BLØFF: Tone Damli dukker opp i en reklame for antirynkekrem – som hun aldri har stilt opp for. Hun har også tidligere opplevd lignende misbruk. Foto: Cicilie S. Andersen, VG

Tone Damli misbrukt: - Håper folk skjønner at dette bare er tull

Nok en gang dukker Tone Damlis navn opp i en reklame på Internett, uten hennes godkjennelse.

Den populære artisten har opplevd det flere ganger før, blant annet i 2014 og i 2015. Og hun er ikke alene; Vendela Kirsebom, Kathrine Sørland og Agnete Johnsen er bare noen av kvinnene som blir ofre for falsk markedsføring.

les også

Byggeboten kraftig redusert: – Nå kan Tone og Markus gå en lys jul i møte

Som regel er det rynke- og slankeprodukter som knyttes til de norske kjendisnavnene, på nettsider som praktisk talt er umulig å spore opp. I dette nye tilfellet med Tone Damli er det også en antirynkekrem som hun angivelig reklamerer for.

I reklamen lenkes det over til en nettside der det er publisert en VG-artikkel fra mars i fjor.

– Jeg har vært borti lignende før, og den gangen oppdaget vi at det var vanskelig å få gjort noe med det, dessverre, sier Damli til VG gjennom sin manager David Eriksen.

Tone Damli liker svært dårlig at navnet og bildet av henne brukes på en måte hun aldri har gitt tillatelse til.

– Jeg har fått mange meldinger i innboksen angående dette. Det er ikke kjekt å bli misbrukt på denne måten, men jeg håper at folk skjønner at dette er bare tull, sier hun.

les også

Tone Damli om bruddet med Aksel Hennie: – Voldsomt og smertefullt

Det er ikke mer enn noen uker siden VG hadde en lignende sak, da med reklamemisbruk av Vår Staude som også har opplevd dette tidligere.

– Dette er ren svindel, uttalte Vår Staude til VG den gangen.

Både Staude og hennes sjefer uttrykte frustrasjon over at de aldri kom problemet til livs, selv om de hadde satt advokater på saken.

Nummeret og adressen som vises på siden til moto24.info er hentet fra konsertstedet Playstation Theatre i New York. På siden til kremen som promoteres finnes det ingen kontaktinformasjon.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder