VISTE KJÆRLIGHET PÅ PREMIERE: Travis Scott og Kylie Jenner på premieren for Netflix-filmen «Travis Scott: Look Mom I Can Fly» i slutten av august. Foto: O'Connor/AFF-USA.com / AFF

TMZ og People: Kylie Jenner og Travis Scott har tatt pause i forholdet

Ifølge anerkjente kjendisnettsteder har stjerneparet gått fra hverandre, i hvert fall for nå.

TMZ skriver at Kylie Jenner (22) og Travis Scott (28) ikke har vist seg sammen offentlig siden premieren på Netflix-filmen «Travis Scott: Look Mom I Can Fly» i Los Angeles i slutten av august.

Paret skal, ifølge TMZs kilder, som nettstedet skriver har tilknytning til paret, ha forsøkt å få forholdet til å fungere en stund. Nå har de imidlertid bestemt seg for å «ta en pause i forholdet», ifølge nettstedet.

Også People melder om at paret har valgt å «ta noe tid fra hverandre», og siterer en anonym kilde «nær Kylie Jenner». People skriver også at de har forsøkt å få en kommentar fra parets talspersoner, uten hell.

Hverken Scott eller Jenner har lagt ut noe i sosiale medier som kommenterer sakene.

Mandag dukket Kylie Jenner opp i bryllupet til Justin og Hailey Bieber uten Travis Scott – men med parets felles datter Stormi Webster (1).

Realitystjernen og kosmetikkgründeren Kylie Jenner prydet i september coveret for Playboy, hvor hun stilte splitter naken sammen med nettopp Travis Scott.

les også

Kylie Jenner i Playboy: – Morsrollen og seksualitet kan eksistere sammen

I bladet ble 22-åringen intervjuet av Scott.

– Jeg trodde aldri jeg skulle posere for Playboy, men jeg elsker de nye forsidene. Da du presenterte meg ideen – om at du ville stå bak omslaget, være kreativ og kontrollere bildene – tenkte jeg det passet perfekt, fordi jeg stoler på deg og din visjon, sa hun i intervjuet.

Kylie Jenner har allerede rukket å bli dollarmilliardær, og var bare slått av Taylor Swift som kjendisen som tjener mest i 2019. Ifølge Forbes ligger inntekten på 170 millioner dollar, og hun har nesten 150 millioner følgere på Instagram.

Scott er en amerikansk musiker, med flere låter inne på Billboard Hot 100-listen. Paret har vært sammen i to år.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder