Prins Harry om Meghan Markle: – Visste hun var den rette første gang vi møttes

Det nyforlovede paret møtte pressen på Kensington Palace mandag ettermiddag. Der viste Meghan Markle også fram forlovelsesringen.

Artikkelen er over to år gammel

Det var tidligere på dagen det britiske kongehuset offentliggjorde forlovelsen. Den britiske prinsen (33) og den amerikanske skuespilleren (36) har vært i et forhold siden juni 2016. Det britiske kongehuset bekreftet forholdet i november i fjor.

Les mer: Prins Harry og Meghan Markle forlovet

Ved den såkalte Sunken Garden i Kensington Palace, blir prins Harry mandag ettermiddag spurt om når han visste at Meghan Markle var den rette.

– Første gang vi møttes, svarer den nyforlovede prinsen.

Mandag formiddag kom pressemelding fra kongehuset om at prins Harry og Markle skal gifte seg, etter å ha forlovet seg i London tidligere denne måneden.

Les også: Dette er Meghan Markle

FORELSKET: Prins Harry og Meghan Markle på Kensington Palace i London. Foto: Daniel Leal-olivas AFP

– I syvende himmel

Harrys far, prins Charles, sto for den formelle uttalelsen:

«Hans kongelige høyhet prinsen av Wales gleder seg over å kunne kunngjøre forlovelsen mellom prins Harry og Meghan Markle».

Paret viste seg offentlig sammen for første gang under Invictus-lekene i Canada i september, men dette var første gang de viste seg som forlovede.

Fikk du med deg: Prins Harry er bekymret for kjærestens sikkerhet

På spørsmål fra pressen om hva de nå føler, svarer prins Harry:

– Vi gleder oss svært. Vi er i den syvende himmel.

Ring delvis fra Diana

Prinsen avviser spørsmålet om hvordan han fridde med «det må komme senere», men på spørsmål om det var romantisk, svarer han:

– Selvfølgelig var det romantisk!

Mandag ble det spekulert om prins Harry hadde brukt edelstener fra ett av hans mors smykker i forlovelsesringen. Ifølge The Telegraph opplyser Kensington Palace at prins Harry har designet ringen selv. Steinen i i midten er fra Botswana, der paret har vært på ferie, og de to diamantene på hver side er fra prinsesse Dianas private samling.

Bryllupet skal stå til våren, og britiske medier antar de unngår april, siden det er da hertuginne Kate har termin.

RINGEN: Slik ser Meghan Markles forlovelsesring ut. Angivelig har den steiner fra smykker prinsesse Diana eide. Foto: Dominic Lipinski AP

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder