ER IKKE I OPPFØLGEREN: Will Smith kommer ikke til å innta rollen som Deadshot i oppfølgeren til superheltfilmen.

ER IKKE I OPPFØLGEREN: Will Smith kommer ikke til å innta rollen som Deadshot i oppfølgeren til superheltfilmen. Foto: Clay Enos/SF Norge

Idris Elba aktuell som Will Smith-erstatter i «Suicide Sqaud»

Forrige uke ble det klart at Will Smith ikke er på laget når «Suicide Squad» returnerer til filmlerretet i 2021. Nå er det snakk om at Idris Elba inntar rollen som snikmorderen som ikke bommer når han skyter.

I 2016 kom superhelt/skurk-filmen «Suicide Squad» fra DC Comics som ble den store inspirasjonen for det årets Halloween-kostymer. Filmen har totalt dratt inn 325 millioner dollar, og gikk rett til topps på listene da den ble lansert. Lunkne anmeldelser til tross (blant annet en treer i VG), i 2021 er oppfølgeren ventet.

Will Smith hadde rollen som Deadshot, den effektive snikskytteren som ikke bommer på et eneste skudd. Det ble forrige uke klart at han ikke blir å se i oppfølgeren, og årsaken skal være at han ikke har plass i kalenderen.

Ifølge Variety skal innspillingen starte i september i år.

les også

Margot Robbie blir Barbie på film

Nå hevder flere underholdningsmedier, blant annet Hollywood Reporter, at Idris Elba er aktuell som erstatter. Ikke navngitte kilder hevder til nyhetssiden at den britiske skuespilleren møtte filmskaper James Gunn i slutten av forrige uke, og at han skal være Gunns førstevalg til rollen.

MULIG ERSTATTER: Idris Elba skal være i samtaler om rollen som Deadshot i «Suicide Squad»-oppfølgeren. Foto: Richard Shotwell / TT NYHETSBYRÅN

Det er usikkert hvilke kjente karakterer som dukker opp igjen i oppfølgeren, men Margot Robbie er ventet tilbake i rollen som Harley Quinn. Den australske skuespillerinnen dukker opp som antihelten allerede februar neste år, i filmen «Birds of Prey».

Om «30 Seconds To Mars»-vokalist Jared Leto returnerer som The Joker er imidlertid svært usikkert ifølge flere medier. Skuespilleren er på en annen side hovedrolleinnehaver i Marvel-filmen «Morbius» som kommer på lerretet neste sommer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder