FORTSETTER ARBEIDET: Bindi Irwin ville fortsette arbeidet etter faren da han gikk bort, det har hun gjort med TV-seriene sine.

FORTSETTER ARBEIDET: Bindi Irwin ville fortsette arbeidet etter faren da han gikk bort, det har hun gjort med TV-seriene sine. Foto:Vincent Yu,Ap

Steve Irwins datter: – Ingen lever evig

Bindi Irwin (17) går i farens fotspor – hun har en TV-karriere og lever hver dag som det var den siste.

Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

17-åringen er den eldste av to barn «Krokodillejegeren»- Steve Irwin etterlot seg da han gikk bort i 2006. Bindi var åtte år gammel da faren ble stukket ihjel av en piggrokke under TV-innspilling.

– Etter at pappa gikk bort gikk det opp for meg at ingen av oss lever evig. Det påvirker deg. Får deg til å ville leve hver dag som om det var den siste, sier Bindi til magasinet Sunday Style, der hun også har kapret forsiden.

Hun bruker i dag tiden sin på skole samtidig som hun jobber mot en TV-karriere.

Hun er allerede kjent for sitt eget reality-program «Bindi's Bootcamp» fra 2012, som er på vei til Netflix, og programmet hun skulle spille inn sammen med faren, «Bindi, The Jungle Girl».

«Artikkelen fortsetter under videoen»

I dag er hun kjæreste med Chandler Powell, en 18 år gammel profesjonell wakeboarder. Paret møttes i 2013 og har holdt sammen til tross for at han bor i USA og hun i Australia.

– Jeg er heldig som har Chandler i livet mitt, sier hun.

Kameramann snakker ut: – «Jeg dør», var det siste han sa

Hedrer faren

Da Steve Irwins dødsfall ble kjent var det tusenvis av mennesker som ville hedre den 44 år gamle australieren. Blant alle 5000 som var tilstede under hans minnestund, og omlag 300 millioner som fulgte med på TV-skjermen, var det lille Bindi som gjorde det største inntrykket med sin tale.

– Jeg hadde den beste pappaen i verden og jeg vil savne ham hver dag, og hver gang jeg ser en krokodille kommer jeg til å tenke på ham, sa Bindi til stående ovasjoner i 2006.

VGTV: Bindi Irwin vil være som pappa

Hun snakket også om at hun ville fortsette arbeidet faren hadde begynt på, ved å forandre verden slik at alle elsket villmarken like mye som han gjorde, et arbeid hun har vist seg villig til å gjennomføre gjennom sine TV-serier.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder