IKKE PERFEKT: Pattie Mallette innrømmer at sønnen, Justin Bieber er langt fra perfekt. Foto: All Over Press og AFP

Justin Biebers mor: - Han er ikke perfekt

(VG Nett) De siste månedene har tenåringsidolet Justin Bieber vært involvert i en rekke kontroversielle hendelser. Nå innrømmer moren at 19-åringen ikke alltid oppfører seg som han burde.

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

«Nowhere But Up» -forfatteren, Pattie Mallette har over en lengre periode vist bekymring for sin sønn. Og ikke uten grunn. Bieber har den siste tiden vært involvert i en rekke episoder som har fått mye negativ spalteplass i mediene.

- Jeg er ikke naiv. Jeg tenker ikke at barnet mitt er perfekt og gjør alle de rette avgjørelsene, sier Biebers mor til underholdningsprogrammet «Watch What Happens Live», skriver People.com.

Mallette hadde selv en trøblete barndom med misbruk, selvmordstanker og dop. Moren innrømmer at hennes 19-årige sønn ikke alltid gjør de rette tingene. Morens uttalelser i showet kommer på bakgrunn av Biebers oppførsel den siste tiden.

- Ikke perfekt

Mye har hendt. Tenåringsidolet kollapset blant annet på scenen under en konsert i London, har vært sent ute til egne konserter og truet paparazzi-fotograf med bank.

For litt siden, gikk også svensk politi til aksjon etter å ha luktet marihuana i Justin Biebers buss.

Siste nytt er at superstjernen angivelig skal ha tisset i en bøtte under et restaurantbesøk i New York mens han ropte banneord til den tidligere amerikanske presidenten Bill Clinton.

PÅ VEI INN I BUSSEN: Justin Bieber fotografert i Stockholm onsdag. Foto: Aftonbladet

Uenig

Moren er lei medienes negative omtale av sønnen.

- Han vet hva jeg er uenig med, men han vet også alle de tingene han gjør som jeg er veldig stolt av. Folk er ikke så flinke til å fortelle om alle de bra tingene han gjør. Som at han hver kveld, etter en konsert, møter barna fra «Make-a-Wish». At han besøker syke barn på sykehus og gir penger til veldedighet, ramser hun opp i TV-showet.

MAMMAGUTT: Justin Bieber er kjent for å et godt forhold til moren. Foto: WENN


Malette konkretiserer aldri hvilke hendelser hun synes sønnen takler på en dårlig måte, men forteller ET Canada at hun og sønnen har god kommunikasjon seg i mellom.

- Jeg prøver bare å takle det som kommer opp. Akkurat som andre ville gjort hvis barna deres gikk på skole og gjorde dumme ting. Jeg snakker med ham om det, og han vet hva jeg synes, forklarer hun.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder