STOLT MOR: Kaia Varjord fødte en jente denne uken. Foto: Roger Neumann

«Hjem»-Kaia ble mamma for første gang

- Å bli mor er overveldende

Kaia Varjord (33) er overveldet etter å ha fått en liten datter denne uken.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Skuespilleren fødte datteren tirsdag denne uken, og alt står bra til med mamma og den lille jenta.

- Å bli mor er overveldende! Vi har fått verdens vakreste lille jente som bergtar oss hver dag! En litt komplisert fødsel gjorde at jeg fikk en innføring i noe av det som skjer på innsiden av et sykehus når det haster litt. Min opplevelse på Ullevål sykehus har gjort meg ydmyk for hvor mange dyktige mennesker som hver dag gir av seg selv i norsk helsevesen, sier den nybakte mammaen til VG.

Kaia Varjord har vært skuespiller i en årrekke, men har fått sitt store gjennombrudd i år, med hovedrollen i den populære TV-serien «Hjem», og en mye omtalt rolle som voldsoffer i «90 minutter».

I august vant Varjord Amanda-pris for beste nykommer under filmfestivalen i Haugesund. Siden hun var høygravid tok hun ikke sjansen på å sitte syv timer i bil, så hun takket for prisen fra sofakroken.

«HJEM»-STJERNENE: Fra venstre Heidi Ruud Ellingsen, Jannike Kruse og Kaia Varjord. Foto: Jan Petter Lynau, VG

Varjord har tidligere i år vært tilknyttet Det Norske Teatret, hvor hun blant annet har vært med i «Bikubesong». Hun gikk ut fra Teatershøgskolen i 2005.

I 2008 fikk hun mye oppmerksomhet for soloopptredenen i «Mitt namn er Rachel Corrie», om en ung amerikansk aktivist som ble drept av en israelsk bulldoser ved Gaza.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder