POPULÆR: Ingvild Skare Thygesen fikk mange forespørsler etter «Farmen». I juni sa hun ja til å bli med på reality-programmet «Robinson». Foto: TV3

«Farmen»-Ingvild deltar i «Robinsonkspedisjonen» uten kjæresten

«Farmen»-vinner Ingvild Skare Thygesen (20) ble i mai samboer med «Farmen»-deltaker Endre Aabrekk (27). I juni dro hun til Malaysia uten ham.

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Neste søndag ankommer et nytt utfordrerlag «Robinson»-øya. Laget på seks består av kjente fjes fra andre reality-konsepter, og sammen skal de utfordre resten av Robinson-lagene. En av dem er «Farmen»-vinner 2012, Ingvild Skare Thygesen.

- Med en gang jeg ble spurt var det ikke aktuelt. Det ble så mye styr etter Farmen, så jeg viste ikke om jeg orket å gjøre det igjen. De ringte meg i januar, men jeg bestemte meg ikke før i juni, sier hun til VG.

- Hva gjorde at du ombestemte deg?

- Dette året har jeg bare vært hjemme og jobbet, så jeg tenkte det var en fin anledning til å gjøre noe nytt.

Savnet Endre

Ingvild og Endre ble, etter mye frem og tilbake,kjærester under innspillingen av «Farmen» i fjor. I mai i år ble de også samboere for første gang.

- Jeg har nesten ikke bodd med ham og vært på jakt i hele høst, sier en kortfattet Ingvild til VG. Kjæresten vil hun helst ikke snakke om, men innrømmer at hun savnet ham under Malaysia-oppholdet.

- Jeg savnet selvfølgelig både ham, familie og venner når jeg var der. Det var mye dødtid og ekstremt kjedelig. Foruten om konkurransene sitter man jo bare og graver med en pinne i sanden. Jeg skjønner ikke folk som har vært med på Robinson to ganger. Det hadde jeg aldri orket. Det var tøft. Man har lite mat, og lite energi.

En opplevelse

- Angret du noen gang på at du ble med på «Robinson»?

- Jeg angrer ikke at jeg var med på «Robinson». Det er en opplevelse ikke alle får muligheten til å oppleve. Bare det å sove på stranden i de klærne du gikk med døgnet rundt var en opplevelse. «Robinson» var ikke noe hardere enn «Farmen». Tvert imot - du må bare være mer glad i å kjede deg.

DE NYE UTFORDRERNE: Seks deltakere fra ulike realitykonsepter skal utfordre de andre Robinsondeltakerne fra Paradise Hotel og tidligere Robinson-sesonger. Fra venstre, Mikkel Isak Eira (44), Grethe Dahle Thorsen (25), ,Ingvild Skare Thygesen (20), Bjørn Tore Bekkeli (40), Mari Wedum (28) og Eivind Antonsen Segtnan (30). Foto: TV3

Her er de andre deltakerne:

Bjørn Tore Bekkeli (40) fra Farmen, 2004.

Grethe Dahle Thorsen (25) fra 71 grader nord, 2012.

Eivind Antonsen Segtnan (30) fra 71 grader nord, 2005.

Mikkel Isak Eira (44) fra Farmen, 2007.

Mari Wedum (28) fra 71 grader nord, 2010.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder