EKSTREM FORVANDLING: Flere av Kim Kardashian Wests følgere på Instagram kjenner ikke igjen 34-åringen på forsiden til det britiske motemagasinet Love Magazine. Foto:AFP,Instagram

Kim Kardashian West ugjenkjennelig på nytt magasincover

Reality-dronningens siste magasinforside skulle «ødelegge internett». Nå pryder 34-åringen forsiden til Love Magazine - med blekede øyenbryn og betraktelig mørkere hudfarge.

Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Lørdag kveld, norsk tid, delte Kim Kardashian West forsiden - hvor hun poserer i et mønstret blyantskjørt kombinert med en magetopp og en kraftig pelskrage rundt halsen - på Instagram til sine 23,4 millioner følgere.

– Å jobbe med Steven Klein var helt sykt for meg! Vi fotograferte i tre dager på rad på et motell i LA. En natt til klokken 4 på morgenen, skriver stjernen under bildet.

Ifølge Instagram-innlegget kommer bildene til å vies over 30 sider i magasinet i det britiske motemagasinet Love Magazines kommende nummer.

På bildet, som i skrivende stund er likt over 300 000 ganger, er Kardashian West nesten ugjenkjennelig. 34-åringen er betydelig mørkere enn hva vi er vant til å se henne, og stjernens øyenbryn er nesten ikke synlige.

– Katie Elanor Grand kledde meg opp i Prada vintage og bleket øyenbrynene mine, skriver hun under bildet.

Fansen reagerer

Den ekstreme forvandlingen har fått flere av reality-dronningens følgere til å reagere. Mens flere påpeker at kvinnen på bildet ikke ligner på stjernen, er det en som lurer på hvor øyenbrynene til 34-åringen har blitt av.

– Det ligner ikke på henne i det hele tatt. La hun ut bilde av en annen dame fordi ikke en gang hun selv kjenner seg selv igjen lengre? Forferdelig bilde, skriver en annen.

Det er imidlertid ikke første gangen Kardashian West bleker øyenbrynene. Da lillesøster Kendall Jenner feiret 19-årsdagen i november, dukket storesøsteren opp med hvite øyenbryn. Den gangen var det ifølge stjernen selv i forbindelse med en fotoshoot.

Utrolig populær

Da søketjenesten Google offentliggjorde listen over hvilke kjendiser som fikk navnet sitt skrevet inn på Google flest ganger i løpet av 2014, havnet Kim Kardashian West ikke overraskende på andre plass.

Reality-dronningens rumpe herjet på internett etter at hun i november delte et nakebilde av seg selv på Instagram, hvor hun poserte på forsiden av det amerikanske magasinet Paper Magazine.

En uke etter at Kardashian West postet nakenbilde av seg selv på Instagram, gjorde komiker Else Kåss Furuseth (34) det samme.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder