Spiller mot hverandre i ny reklamefilm

RAPPET DRØMMEDAMA: Thomas «Finger'n» Gullestad og Jenny Skavlan er blitt kjærester og spiller med hverandre i en ny reklamefilm. Foto: Tribber.com

Full pakke for «Finger'n»: Norges nye stjernepar

Grandiosa-baben Jenny Skavlan (21) og tidligere «Klovner i kamp»-medlem Thomas «Fingern» Gullestad (27) er blitt kjærester.

  • Marcus Husby
  • Alexander Nyhagen

Artikkelen er over 11 år gammel

Tribber - offisiell hjemmeside

Paret har vært venner i en lengre periode, men det er først den siste tiden at søt musikk har oppstått mellom de to unge kjendisene.

For noen uker siden var Skavlan også på besøk hos sin nye kjæreste i Los Angeles, hvor han blant annet har bodd sammen med musikkvideoregissør Reinert «Ray Kay» Olsen. Her spilte det nye stjerneparet inn en reklame- og YouTube-film for den amerikanske nettauksjonen Tribber.com.

Se reklamefilmen her!

- Den handler om en tykk nerd som sitter på gutterommet og søker etter pene damer på nettet. Plutselig smeller døra opp og Jenny gjør sitt for å bevise at kvinner er det vakreste kjønnet, sier regissør Reinert «Ray Kay» Olsen om reklamefilmen.

«Finger'n» spiller Tribber-maskoten i videoen.

Filmaktuell

Skavlan, som er Fredrik Skavlans (41) niese, ble første gang kjent igjennom «Grandiosa»-reklamen «Full Pakke». Hennes mye omtalte pizzadans gikk sin seiersgang over hele landet, og musikken fra reklamefilmen toppet også VG-lista i flere uker.

I dag er det nye skuespillertalentet aktuell av de to kommende norske filmene «Rød Snø» og «Knullegutt».

Thomas Gullestad, mest kjent som «Fingern» i «Klovner i kamp», er et velkjent navn i det norske hip-hop-miljøet. Rapgruppen hadde sin avskjedskonsert på Rockefeller i Oslo for to år siden, og er fortsatt de mestselgende norske rapartistene gjennom tidene.

Verken Skavlan eller Gullestad ønsker å kommentere det ferske forholdet overfor VG.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder