HETT SAMARBEID: Den svenske elektronikastjernen Avicii spiller i sommer på Ibiza sammen med australske Ruby Rose. Foto:AP,

Avicii samarbeider med «Orange is the New Black»-stjerne

«Orange is the New Black»-skuespiller Ruby Rose (29) har vært et hett navn den siste tiden. Nå slår hun seg sammen med en av verdens mest populære DJ-er.

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Den australske skuespilleren, DJ-en og modellen har vært kjent i hjemlandet en god stund, men fikk et internasjonalt gjennombrudd da hun dukket opp som innsatt i tredje sesong av serien «Orange is the New Black» på Netflix.

Onsdag kveld bekreftet Rose på Instagram, hvor hun har 4,2 millioner følgere, at hun skal spille sammen med den svenske elektronikastjernen Avicii (25) på Ibiza i august.

Se video: Avicii på scenen på Ibiza

«Liker du Zedd og Avicii / Er du et menneske med ører? Kom å se oss på Ibiza!!!», skriver hun under bildet.

Zedd er artistnavnet til den russisk-tysk produsent og DJ Anton Zaslavski, som også spiller på den spanske partyøya i sommer.

https://instagram.com/p/5dBELmsZQQ/

Også Avicii, eller Tim Bergling som han egentlig heter, bekrefter nyheten på sin Instagram-profil.

«Jeg er superbegeistret for å fortelle dere at Ruby Rose vil være med meg på sin første spillejobb i Ibiza noensinne, 2. august på Ushuaïa», skriver han.

Også i fjor sommer spilte Avicii for over 10.000 mennesker på en av Ibizas største klubber hver søndag.

Tidligere i sommer ble det kjent at Avicii hadde inngått et samarbeid med norske Astrid Smeplass, på hiten «Waiting For Love». Den svenske stjernen har også jobbet med store navn som Bon Jovi, Wyclef Jean og Chris Martin, vokalist i Coldplay.

Les også: Avicii til VG: Derfor har jeg sluttet å drikke

Les også: VGs besøk på «Orange»-settet(krever innlogging)

Skal du reise til Ibiza?: Kjendisenes ultimate ferieparadis(krever innlogging)

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder