SAVNER PAPPAEN SIN: Faren til Nicole Kidman, Anthony Kidman døde som følge av et fall på hans hotellrom i Singapore. Foto:Chris Polk,Ap

Nicole Kidman om farens død: - Det har vært forferdelig

Nicole Kidman (47) har ikke villet snakke med pressen etter at faren døde. Nå tar hun bladet fra munnen.

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

– Det har vært helt forferdelig. Både min mor, min søster og jeg forsøker å holde hodet over vannet. Vi er fortsatt ikke over sorgen og tapet, sier skuespilleren til Contactmusic.no

Det er bare fire uker siden livet til Hollywood-stjernen ble snudd på hodet.

På et hotellrom i Singapore døde faren, Anthony Kidman, som følger av et hjerteinfarkt. Dødsfallet gikk hardt ut over skuespilleren, som ikke har villet snakke om sorgen etter faren. Før nå.

Tøft å jobbe

Dr. Antony Kidman, var en anerkjent psykiater i hjemlandet Australia og i følge Australian Womens Weekly var han på besøk hos sin yngste datter Antonia, hennes ektemann og seks barn da han falt om og døde.

Kidman, som for tiden er og promoterer filmen hun medvirker i «Before I Go To Sleep», synes det er hardt å jobbe.

– Det er tøft og det er egentlig for tidlig. Men jeg tror jeg kommer til å kjenne på denne sorgen i lang tid, sa hun, som til tross for sorgen tror farens hadde ønsket at hun fortsatte å leve så normalt som mulig.

Holdt rørende tale

– Du må bare kjempe videre. Min pappa hadde villet det, sier skuespilleren

Siste gang hun og faren ble sett offentlig var i juni måned i år på den røde løperen i Melbourne i forbindelse med et veledighetsarrangement.

Faren ble begravet på St. Francis Xavier Church i Sydney, hvor Nicole skal ha holdt en rørende tale.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder