UFRIVILLIG: Kim Kardashian er en av kvinnene som nå skal ha fått spredt nakenbilder av seg selv på nettet. Her er hun på GQ Men Of The Year Award for tre uker siden. Foto:Jonathan Short,Ap

Flere kjendiser skal ha fått spredt nakenbilder

Kim Kardashian, Vanessa Hudgens og Avril Lavigne skal være
blant de nyeste ofrene for nakenbilde-lekkasje på internett.

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

I starten av september var det 101 kjendiser som fikk bilder av seg selv hvor de var lettledde eller nakne lekket ut på nettet.

Natt til søndag skal det ha skjedd en ny lekkasje av private bilder, denne gangen skal kjente kvinner som Kim Kardashian, Hope Solo og Vanessa Hudges, Kaley Cuoco, Avril Lavigne, Lake Bell og Mary-Kate Olsen ha blitt usatt for krenkingen, skriver HuffingtonPost.

NYE BILDER: Skuespiller Vanessa Hudgens er etter alt å dømme utsatt for en ny runde av bildelekkasje på internett. Her er hun på rød lper før Eyegore Award i Los Angeles. Foto:Mark Ralston,Afp

Den siste lekkasjen skal ha skjedd på nettforumet 4chan, men bildene skal ha blitt fjernet raskt ettersom 4chan laget nye regler for ikke å ha bilder på siden som bryter med opphavsretten.

Ifølge amerikansk presse skal det ha vært de samme hackerne som fikk ut bildene av «Hunger Game»-stjernen Jannifer Lawrence, Rihanna, Kate Upton og Scarlett Johansen.

Etter at nyheten om at flere kjendiser hadde fått sine private bilder delt på internett fortalte FBI at «de er kjent med påstander som gjelder datainntrenging og ulovlig lekkasje av materiale som angår høyt profilerte personer, og at de nå vil se på saken».

Et av de nyeste ofrene, Vanessa Hudgens, har ogå tidligere opplevd å få privatlivet sitt spredt på internett – dette er den tredje gangen nakenbilder av henne har blitt publisert.

Ingen av kjendiskvinnene har til nå kommentert bildelekkasjen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder