Britt (22) vant Big Brother

(VG Nett) Gjøvik-jenta Britt(22) var den siste som var igjen i Big Brother-huset etter 114 dager og ble i dag en million kroner rikere.

  • Christine Jensen

NY DELTAGER: Håndballspilleren Britt Goodwin flytter inn i «Big Brother»-huset i dag. Hun satser på å vinne en million kroner. Foto: TVNORGE

- Det her er helt! Hallo, hvor er alle? Wow, ropte hun, mens nummer to, Tina Kling (25) , forlot huset og lot henne være igjen helt alene.

Noen minutter etterpå trampet den norske programlederen Brita Møystad Engseth inn i huset for å hente henne.

- Det har ikke helt gått opp for meg at jeg sitter her alene. Hvor er alle lissom? spurte hun før hun avslørte for Brita at det er senga hun kommer til å savne mest når hun nå går ut av huset.

- Det blir en helvetes fest nå, sa håndballjenta like før hun møtte den enorme folkemengden utenfor Big Brother-huset en million kroner rikere.

- Pengene skal jeg bruke på å skjemme bort foreldrene og søsknene mine, sa hun da hun fikk roet seg ned.

To svensker og to nordmenn

Sammen med norske Carl Fredrik (26) og svenskene Klas (27) og Tina (25) var Britt den siste som var igjen i huset i Stocholm da vinneren skulle kåres søndag kveld.

Det hele startet som en landskamp mellom ni nordmenn og ni svensker. En etter en har de blitt sendt hjem hver søndag siden programmet startet i jannuar.

De som var igjen i dag har ikke hatt kontakt med verden utenfor, de har ikke lest aviser, hørt på radio, sett på TV eller hatt tilgang til telefon og internett på 114 dager. Og de har vært overvåket døgnet rundt.

Carl Fredrik på fjerde
- Det har vært moro, men å gud som jeg har kjeda meg også, sa Carl Fredrik en og en halv time før vinneren ble kåret, men han slapp å kjede seg mer, for like etter ble han kastet ut av huset.

Nordmannen var den første som forlot Big Brother-huset søndag kveld og endte dermed på fjerdeplass.

Tredjeplassen gikk til svenske Klas. Han påstod han ikke var skuffet, men ble nesten ikke hørt i den skrikende folkemengden. Svensken gikk rett bort til en av de tidligere deltagerne, nakenmodellen Elita, og ga henne en stor klem.

- Ville valgt Elita

Da den svenske programlederen Adam Alsing en time tidligere spurte Klas om hva han ville gjort om han ble tvunget til å velge mellom en million kroner eller Elita, svarte han kjapt: - Elita!

De to har hatt et godt øye til hverandre gjennom store deler av programmet. Men det ble ikke fart på sakene før den norske nakenmodellen Aylar Lie ble sendt inn for å gjøre Elita sjalu.

Aylar lurte rett og slett de to til sengs.

To jenter
Dermed var det en svensk og en norsk jente som satt igjen til slutt. Verken Tina Kling eller Britt Goodwin har tilbragt alle 114 dagene i huset.

Tina ble sendt hjem, men kom tilbake noen dager senere. Britt kom inn etter to uker og har «bare» vært i huset i 99 dager.

Begge har vakt oppsikt i huset, Tina for å være «sprø og gal» og Britt da hun besvimte under en leppeforstørring inne i huset.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder