Beckham fikk en tredje sønn

(VG Nett) Rett etter at David Beckham (29) var ferdig med fotballkampen lørdag fødte hans kone Victoria (30) deres tredje sønn.

  • Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

3 SØNNER: Victoria Beckham og David Beckham har fått en tredje sønn.Foto: EPA

- Vi har fått en baby-gutt. Han heter Cruz, sa en stolt David Beckham utenfor Ruber Internacional Hospital, ifølge Sky News.

- Han er nydelig. Han er der inne sammen med brødrene sine og han er veldig glad, sa Beckham til et stort pressekorps.

Fødselen fant sted i Madrid i Spania rett etter at David Beckham og Real Madrid hadde tapt mot Bilbao i den spanske serien.

«Både mor og barn har det bra og familien vil gjerne takke Doktor Vidal, Doktor Gillard og hele lege-teamet for deres hjelp og support», stod det å lese i en kunngjøring søndag.

Parets tredje sønn ble født ved keisersnitt. Og den ansvarlige doktoren, Vidal Pelaez, opplyste at fødselen tok 30 minutter uten noen form for komplikasjoner.
«Mor og barn er i fin form», fastslo Vidal.

Fra før har kjendisparet Brooklyn (5) og Romeo (2).

Ifølge magasinet Heat skal Victoria og ektemannen David ha ønsket fullstendig skjerming fra andre fødende på Ruber-sykehuset i Madrid.

De ønsket å bestille en hel etasje i sykehuset for seg selv, skriver Heat. Men det skal ikke sykehuset har vært enig i.

Blir i Spania

David og Victoria bor med sine to sønner i en praktfull villa i Spania. Og det har de planer om å fortsette med.

David Beckham sa tidligere i februar at han vil bli i landet og planlegger å avslutte sin karriere i Real Madrid. Han mener han, kona Victoria og parets to sønner er veletablerte i Spania.

- Jeg ønsker å avslutte karrieren i Real Madrid, og det er jeg overbevist om at jeg kommer til å gjøre, sa 29-åringen til spanske Marca.

TO FRA FØR: David og Victoria Beckham har to sønner fra før. Brooklyn (5) og Romeo (2). Foto: AP

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder