Beckham fikk en tredje sønn

(VG Nett) Rett etter at David Beckham (29) var ferdig med fotballkampen lørdag fødte hans kone Victoria (30) deres tredje sønn.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

3 SØNNER: Victoria Beckham og David Beckham har fått en tredje sønn.Foto: EPA

- Vi har fått en baby-gutt. Han heter Cruz, sa en stolt David Beckham utenfor Ruber Internacional Hospital, ifølge Sky News.

- Han er nydelig. Han er der inne sammen med brødrene sine og han er veldig glad, sa Beckham til et stort pressekorps.

Fødselen fant sted i Madrid i Spania rett etter at David Beckham og Real Madrid hadde tapt mot Bilbao i den spanske serien.

«Både mor og barn har det bra og familien vil gjerne takke Doktor Vidal, Doktor Gillard og hele lege-teamet for deres hjelp og support», stod det å lese i en kunngjøring søndag.

Parets tredje sønn ble født ved keisersnitt. Og den ansvarlige doktoren, Vidal Pelaez, opplyste at fødselen tok 30 minutter uten noen form for komplikasjoner.
«Mor og barn er i fin form», fastslo Vidal.

Fra før har kjendisparet Brooklyn (5) og Romeo (2).

Ifølge magasinet Heat skal Victoria og ektemannen David ha ønsket fullstendig skjerming fra andre fødende på Ruber-sykehuset i Madrid.

De ønsket å bestille en hel etasje i sykehuset for seg selv, skriver Heat. Men det skal ikke sykehuset har vært enig i.

Blir i Spania

David og Victoria bor med sine to sønner i en praktfull villa i Spania. Og det har de planer om å fortsette med.

David Beckham sa tidligere i februar at han vil bli i landet og planlegger å avslutte sin karriere i Real Madrid. Han mener han, kona Victoria og parets to sønner er veletablerte i Spania.

- Jeg ønsker å avslutte karrieren i Real Madrid, og det er jeg overbevist om at jeg kommer til å gjøre, sa 29-åringen til spanske Marca.

TO FRA FØR: David og Victoria Beckham har to sønner fra før. Brooklyn (5) og Romeo (2). Foto: AP

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder