FORELDRE: Dennis Poppe og Kristin Gjelsvik avslørte at de skulle bli foreldre på Vixen Influencer Awards i januar. Foto: Elise Alexandra Gulbrandsen

Kristin Gjelsvik har blitt mamma: – Kunne ikke vært lykkeligere

Kristin Gjelsvik og kjæresten Dennis Poppe ble mandag foreldre til en liten gutt.

Det avslører bloggeren på sin egen blogg søndag, under tittelen «1 + 1 = BABY».

Den lille gutten er parets første barn, og han har fått navnet Falk.

– Vi kunne ikke vært lykkeligere, skriver den nybakte mammaen.

les også

Kristin Gjelsvik: Skjønte at hun ikke kunne fjerne fosteret

Pluss content

– Du er vårt ALT!

VG fikk tips mandag om at bloggeren hadde født, og forsøkte å få det bekreftet. Men hverken Gjelsvik eller Poppe har besvart VGs henvendelser. Gjelsvik har postet innlegg i sosiale medier som normalt den siste uken, uten å røpe gladnyheten. Altså har de holdt fødselen hemmelig for offentligheten i en uke.

Geslvik skriver på bloggen at dagene går med til å gi «det lille vidunderet» alt han trenger.

– Vårt lille mirakel som vi elsker mer enn ord kan beskrive. Tenk at det går an å ha så sterke følelser for en man egentlig ikke kjenner enda? Du er vårt ALT! skriver Gjelsvik.

Ikke bare-bare å vente barn:

Gjelsvik og Poppe holdt graviditeten skjult fra offentligheten til de nesten var syv måneder på vei. Nyheten ble avslørt på Vixen Influencer Awards i januar, samtidig som paret lanserte sin egen nettserie om graviditeten, «Kristin & Dennis: 1+1=3», på Viafree.

– Det har vært vinter og kaldt, det har vært store jakker og store skjerf og veldig få dater ute i offentligheten. Vi har vært mye inne, kan du si, sa Gjelsvik til VG.

Ventet opprinnelig tvillinger

I serien kom det også frem at Gjelsvik først ventet tvillinger.

– Rett etter vi tok graviditetstesten, bestilte vi time for en hasteundersøkelse. Hun kunne bekrefte at jeg – eller vi – var gravid, med tvillinger. Men vi kunne ikke se liv i den ene tvillingen. Og det tror jeg egentlig er ganske vanlig, at det er mange som i utgangspunktet er to, sa Gjelsvik til VG.

les også

Slik takler «Torpet kjendis»-klare Kristin Gjelsvik at hun mistet en av tvillingene

– Dette er jo noe kroppen ofte fikser selv, hvis noe er sykt, la Poppe til.

Gjelsvik har tidligere vært åpen om at hun ikke ønsket seg barn, men var aldri i tvil om å bære det frem da hun oppdaget graviditeten.

– Jeg kunne ha tatt det bort og levd livet videre i sus og dus, men nei, det føltes helt feil når du først har kommet i den situasjonen. At du ikke ønsker barn, er god nok grunn til ikke å bli gravid, men en for dårlig grunn til å fjerne det. Så vi gleder oss masse til en helt ny situasjon!

Gjelsvik og Poppe møttes da de begge var deltagere i realityserien «Paradise Hotel» på TV 3 i 2012.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder