UTE: Eli Hagen trakk det korteste strået og måtte forlate dansekonkurransen. Foto: TV 2

Eli Hagen ute av «Skal vi danse»: - Jeg er så sliten

Det var Eli Hagen som måtte forlate dansekonkurransen i kveld, til tross for sjokkerende løft.

  • Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Det tilspisser seg i «Skal vi danse». Lørdag kveld skulle de fire gjenværende deltakerne imponere både dommere og seere med tango, cheerleading, bollywoodshow og afrikansk dans. Men Eli Hagen og forhåndsfavoritt Kim Daniel Sannes imponerte ikke seerne, til tross for at sistnevnte hadde fått høy score fra dommerne.

I en forrykende danseduell måtte Hagen og Sannes kjempe om TV-seernes gunst gjennom cheerleadingshow og indiske rytmer. Men det var til slutt Eli Hagen som danset seg ut av konkurransen.

- Jeg er så sliten. Jeg er ikke tretti år lenger, så jeg er veldig fornøyd med at jeg ble stemt ut i kveld. Nå får de unge ta over, forteller Hagen til VG etter sending.

Mona Grudt kastet terninger på deltakerne i kveld, og mente det var på høy tid at Hagen dro hjem til ektemannen. Den tidligere «Skal vi danse»-vinneren ble lettere sjokkert da Kim Daniel Sannes havnet i danseduell.

- Nå var det vel på tide at Carl Ivar fikk hjem kona si! At Kim Daniel havnet i duell er selvfølgelig helt krise, men noen måtte hun jo duellere med. Eli har underholdt oss og imponert med sin sporty innstilling til både kostymer og løft, og det har vært fint å få bli kjent med kvinnen bak mannen med valgløftene. Takk for dansen Eli!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder