I ET FORHOLD: Markus Foss og Tone Damli møttes for første gang i sommer, men har ikke offentligjort forholdet før i dag. Foto: ESPEN BRAATA/VG og HELLE GANNESTAD/VG

Tone Damli Aaberge og Markus Foss viser kjærligheten på Facebook

I sommer verserte ryktene rundt Tone Damli Aaberge (25) og Markus Foss (31). Nå er de i et forhold på Facebook.

  • Sofia Storhaug

Etter et tungt år, og brudd med eks-forloveden Aksel Hennie, har popartisten Tone Damli lenge forsøkt å skjule sitt forhold til bærumsgutten Markus Foss.

Ukebladet Se og Hør har tidligere skrevet at Aaberge har møtt 31-åringen i skjul etter bruddet med Hennie.

Foss driver sitt eget konsulentfirma, og var kjent som rallykjører på begynnelsen av 2000-tallet. Han er også arving til Plantefoss AS.

I sommer dro det nyforelskede paret på ferie til USA, men ville ikke uttale seg rundt forholdet da VG møtte dem på Gardemoen.

Nå har det nye paret offentliggjort forholdet på sosiale medier. Torsdag oppdaterte Foss Facebook-statusen sin til i et forhold med Aaberge.

Popartisten har i tidligere intervjuer med VG fortalt at hun er en kjærestejente.

- Jeg er en person som ikke trives så godt alene, så jeg har det best sammen med venner - og så har jeg jo alltid vært kjærestejente.

Damli er for tiden aktuell med den nye låten «Perfect World». I sommer var 25-åringen i California og spilte inn musikkvideo, og i oktober hadde den premiere på VGTV.

VG har ikke lyktes med å få en kommentar fra Markus Foss eller Tones manager David Eriksen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder