HADDE EN TUNG PERIODE: Coldplay-vokalist Chris Martin har skilt seg fra skuespiller Gwyneth Paltrow. Foto: Wenn.com

Coldplay-Chris snakker ut om bruddet med Gwyneth

Chris Martin og Gwyneth Paltrow var gift i ti år før de forlot hverandre. Chris Martin snakker om en tung periode for to år siden som bidro til bruddet.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Stjerneparet gikk hvert til sitt i mars. Gwyneth Paltrow har takket for støtten etter bruddet, men ingen har foreløpig fått Chris Martin i tale om bruddet.

I helgen gjorde Coldplay-vokalisten et intervju med BBC Radio 1, hvor han åpnet litt opp. Intervjuet sendes i dag, men Daily Mail har fått tilgang til det allerede.

Martin var gift med Gwyneth Paltrow i ti år.

Han snakker om en tung periode for rundt to år siden, hvor han selv slet med å nyte de gode tingene rundt seg.

- Hvis du ikke klarer å åpne deg opp, så klarer du ikke å nyte skjønnheten innenfra. Så du kan være med noen som er helt fantastisk, men på grunn av dine egne problemer klarer du ikke å nyte det riktig, sier Martin.

- Opp til et visst punkt i livet var jeg ikke helt sårbar, og det førte til problemer. Hvis du ikke slipper kjærligheten inn ordentlig, så klarer du ikke å gi kjærlighet tilbake.

Martin nevner ikke eks-konas navn i intervjuet, ifølge Daily Mail, men snakket altså om livet og kjærligheten.

- Alle går gjennom utfordringer, om det gjelder kjærlighet, barn eller sykdom. Du må bare ikke løpe fra slikt.

- For rundt to år siden hadde jeg det kjipt fordi jeg ikke klarte å nyte det vi er gode på, og jeg klarte ikke å nyte tingene rundt meg fordi jeg hadde dette hengende over meg, fortalte han i intervjuet.

LYKKELIGE DAGER: Gwyneth Paltrow og Chris Martin da de var gift. Foto: AP

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder