HYLLET IKKE: Ronan Farrow og Mia Farrow hadde ikke mye til overs for æresprisen til Woody Allen. Foto: AFP

Mia Farrow og sønnen hånte æresprisvinneren

Woody Allen vant æresprisen under Golden Globe, men ble levnet lite ære av eks-kona Mia Farrow og sønnen - som muligens ikke er sønnen likevel - Ronan Farrow.

Artikkelen er over seks år gammel

Den aldrende regissøren ble hedret med ærespris under Golden Globe, men som ved tidligere anledninger dukket han ikke selv opp for å ta i mot prisen. Det gjorde hans tidligere kollega og flørt Diane Keaton, som tok i mot prisen på hans vegne. Et par som defintivt ikke jublet for æresprisen var hans tidligere kone Mia Farrow, og sønnen Ronan Farrow. Sønnen gikk aller kraftigst ut av de to, på Twitter.

«Fikk ikke med meg Woody Allen-hyllesten. Tok de med den delen der en kvinne offentlig bekreftet at han forgrep seg på henne som syvåring før eller etter Annie Hall», skrev Ronan Farrow.

Se bildene fra Golden Globe her!

«Annie Hall» er en av Woody Allens mest kjente filmer, med Diane Keaton i hovedrollen.

TOK I MOT PRIS FOR ALLEN: Woody Allen dukket ikke opp selv, da måtte Diane Keaton trå til. Foto: AP

Moren Mia Farrow på sin side gjorde det klart at hun ikke kom til å få med seg hyllesten av sin eksmann:
«God natt alle sammen», skrev hun på Twitter, like før prisen skulle deles ut, før hun skrev at hun skulle ta seg en is og se TV-serien «Girls».

Mia Farrow og Woody Allen skilte seg til store skandaleoverskrifter på 90-tallet.

STILL GOING STRONG: Woody Allen lager fortsatt en film i året. Foto: AP

Allen forelsket seg i Farrows adoptivdatter Soon-Yi, som han senere giftet seg med. Farrow har også beskyldt Allen for å ha forgrepet seg på hennes andre datter Dylan, da hun var syv år gammel, noe Allen har bestemt avvist. I 1992, mens dramaet pågikk, uttalte Allen at han ble kvalm av disse «totalt falske og avskyelige beskyldningene» .

Det er sannsynligvis denne saken Ronan Farrow refererer til.

Diane Keaton, som altså tok i mot prisen på vegne av Allen, stjal også noen overskrifter med sin takketale. Den var i følge E!online full av banneord.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder