TWITTER-HJELP: Katy Perry (t.v.) er en av verdens største musikkstjerner, og kan nå ha hjulpet Aurora Aksnes på vei inn på det amerikanske markedet. Foto:BENT RENÉ SUNNEVÅG og AP,

Katy Perry skryter av norsk stjerneskudd på Twitter

Onsdag kveld delte den amerikanske superstjernen en link til Aurora Aksnes' siste singel med sine over 66 millioner følgere.

Artikkelen er over fem år gammel

- Endelig. Ny musikk som får hjertet mitt til å flagre. Sjekk denne 17 år gamle engelen, tvitret Perry sent onsdag kveld norsk tid. Med i Twitter-meldingen var også en lenke til Aksnes' profil på Twitter en og en link til den norske sangerens nye video på YouTube. Hun har også lagt ved et bilde av Aksnes.

Twitter-meldingen hadde natt til torsdag blitt tvitret videre over 2.200 ganger og favorittmarker over 4.600 ganger - noe som gjør at en hel del mennesker over hele verden nå har blitt gjort oppmerksomme på det norske musikktalentet.

Katy Perry er faktisk den personen i verden som har flest følgere på Twitter, med sine drøyt 66,2 millioner følgere. Hun er også snart norgesaktuell, ettersom hun spiller på Telenor Arena 20. mars.

Aurora Aksnes, som nå kun bruker artistnavnet Aurora, ga nylig ut singelen «Runaway».

Os-jenta fikk terningkast seks av VG da hun spilte på Bylarm for ett år siden.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder