- Justin Bieber søker hjelp hos Gud

Justin Biebers (19) åndelige mentor sier superstjernen leser bibelvers og søker hjelp hos Gud. Den siste uken har vært et mareritt for 19-åringen.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

- Han føler seg presset. Alles øyne er rettet mot livet hans. Jeg ville ikke ønsket det han opplever for min verste fiende. Dette er den første store prøvelsen i livet hans, men det blir ikke den siste, sier pastoren Judah Smith til The Sun.

I Storbritannia har Bieber den siste uken fått hard medfart for å dukke opp for sent på scenen.

Dagen etter kollapset han på scenen, og marerittuken toppet seg da gikk til angrep på en fotograf utenfor hotellet i London.

- Spør Gud

De siste tre årene har han vært 19-åringens åndelige mentor. Pastoren fra Seattle røper at han sender superstjernen bibelvers hver dag for å hjelpe ham med å holde roen.

HOLDT KONSERT: Her holder Justin Bieber konsert på O2-arenea i London fredag. I april kommer han til Oslo. Foto: AP

- Jeg oppfordrer Justin til å ta seg tid til å si til Gud: «Jeg er her, jeg trenger din hjelp», sier Smith.

Pastoren fra Seattle og superstjernen skal ha truffet hverandre gjennom Biebers mor, Pattie Mallette, som er dypt religiøs og en ledende abortmotstander i USA.

- Justin spør: «Gud hvis du er der, jeg trenger din hjelp. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre», sier Smith.

Det har lenge vært kjent at Bieber er kristen. Han skal blant delta i bønnegrupper sammen med andre unge superstjerner i Beverly Hills, ifølge The Christian Post.

- Isolerte mennesker

For noen dager siden hyllet Bieber sin åndelige mentor på Instagram: «Kjærlighet til storebroren min Judah. Jeg elsker måten du inspirerer meg på. Når du føler deg svak, spør Gud om å være med deg og gi deg fred. Jeg vet at det hjelper».

Pastoren sier at Bieber ikke er i ferd med å gå til grunne.

- Det han driver med er veldig krevende, i hvert fall i en så ung alder. Man er dømt til å gjøre noen feil, sier Smith.

- De kjendisene jeg elsker og hjelper gjennom livet, er noen av de mest isolerte og ensomme menneskene i verden, sier Smith.

Bieber kommer til Norge i midten av april. Da vil han holde tre konserter i Telenor Arena utenfor Oslo. Alle konsertene er utsolgt.

Da superstjernen holdt en minikonsert i Oslo i fjor, førte det til det komplette kaos i hovedstadens gater.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder