STJERNESKUDD: Jamie Dornan, Christian Cooke, Matt Bomer og Scott Eastwood er alle hete navn for den mannlige hovedrollen i mye omtalte «50 Shades». Foto: WENN / AFP / GETTY / REUTERS

Disse kan ta over hovedrollen i «Fifty Shades»

Keira Knightleys ekskjæreste og Clint Eastwoods sønn er blant de heteste kandidatene til rollen som Christian Grey i «Fifty Shades»-filmen.

 • Atle Jørstad Wergeland

Artikkelen er over seks år gammel

Jamie Dornan (31) og Scott Eastwood (27) trekkes fram av people.com som to av de som ligger best an for rollen, etter at Charlie Hunnam (33) trakk seg fra filmen tidligere i år.

Nå er produsentene desperate etter å kunne begynne innspillingen slik den var planlagt 1. november, ifølge Hollywood Reporter.

Jamie Dornan og Keira Knightley var sammen i to år mellom 2003 og 2005. Nå er han gift og venter sitt første barn. Foto: PA

To andre som ligger godt an for å spille rollen er Matt Bomer (36)og Christian Cooke (26).

Eastwood har selv respondert på ryktene om at han er aktuell med å legge ut en Twitter-melding:

«Hva er alt snakket om «50 Shades of Grey»? Hva tenker dere? Få høre.

Fans-favoritt

27-åringen med den berømte faren har selv fått mye oppmerksomhet for sin veltrente overkropp, blant annet da han la ut et bilde fra settet på Brad Pitt-filmen «Fury».

Matt Bomer er blant annet kjent fra TV-serien «White Collar», og har vært ønsket til rollen av mange fans, noe han har uttrykt takknemlighet for. Det var imidlertid før Hunnam var ute av filmen.

- Jeg er så takknemlig og rørt over fansen. Jeg ser fram til å se filmen med Charlie og Dakota (Johnson), sa han tidligere i år.

Det har også gått mange rykter om Jamie Dornan, ifølge People. Dornan er tidligere Calvin Klein-modell og eks-kjæresten til Keira Knightley, og hadde ifølge E! Online en god audition for rollen på fredag.

Trakk seg

Christian Cooke har ikke hatt noe gjennombrudd i USA, men er godt kjent i Storbritannia for sin rolle i diverse TV-serier.

26-åringen sto også på den opprinnelige listen til filmfolkene, og er dermed aktuell igjen når det nå haster å få en ny Christian Grey på plass.

Charlie Hunnam trakk seg tidligere i høst fra filmen, etter eget sigende på grunn av en travel timeplan. Imidlertid har det blitt meldt at all oppmerksomheten rundt rollen skal ha vært grunnen til at Hunnam droppet prosjektet.

Fans av den populære bokserien har tidligere klaget over både Hunnam og Dakota Johnson, som skal spille den kvinnelige hovedrollen Anastasia i filmen, fordi de mener skuespillerne er for ukjente.

What is all this talk about 50 shades of grey?? What do you all think?? Let me know. #hype #eastwoodlivin
— Scott Eastwood (@EastwoodWhiskey) October 15, 2013
//instagram.com/p/eptaJbkssl/embed/

Flere artikler

 1. «Fifty Shades»-forfatter bekrefter ryktene

 2. Skuffet over skuespillerbytte i «Fifty Shades»

 3. «Fifty Shades»-Jamie frykter for livet

 4. Victor Rasuk og Jamie Dornan blir rivaler i Fifty Shades

 5. «Fifty Shades»-stjerne om dampende sexscener: - Jeg eier ikke skam

Fra andre aviser

 1. Fifty Shades: Antiklimaks

  Fædrelandsvennen
 2. Her er den ferske Fifty Shades-traileren

  Fædrelandsvennen
 3. Fra superelsker til seriemorder

  Fædrelandsvennen
 4. Mer opptatt av penisforlengere enn god sex

  Bergens Tidende
 5. Askepott og prinsen med pisken

  Bergens Tidende
 6. Er «Fifty Shades Darker» så dårlig som Erlend Loe tror? Han allierte seg med en kvinne i målgruppen og gikk på kino. Her er dommen

  Aftenposten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder