FILMAKTUELL: Johnny Depp (50) blir til sommeren 2015 aktuell med hovedrollen i norskregisserte «Pirates of the Caribbean 5». Skuespilleren leker nå med tanken å lage film sammen med ekspartneren, Vanessa Paradis (41). Foto: AFP

Johnny Depp: - Kan gjerne lage film med Vanessa

Skuespiller Johnny Depp (50) utelukker ikke å lage film sammen med ekspartner Vanessa Paradis.

  • Sofia Storhaug

Artikkelen er over seks år gammel

Men først må han bli ferdig med «Pirates of the Caribbean 5» med norske Espen Sandberg og Joachim Rønning i spissen.

Nyheten om at Espen Sandberg og Joachim Rønning skal regissere den femte «Pirates»-filmen slo ned forrige måned. Med på laget er en av Hollywoods aller mektigste menn, Jerry Bruckheimer. Sistnevnte skal produsere den.

Johnny Depp, som nettopp passerte 50, spiller selvsagt hovedrollen, men er også åpen for å inngå samarbeid med ekspartneren Vanessa Paradis. Forholdet mellom dem tok slutt i 2012 etter 14 år sammen.

En flott kvinne

I et intervju med Daily Mirror sier Hollywood-stjernen følgende :

- Jeg synes ikke det hadde vært rart dersom jeg og Vanessa skulle laget film sammen. Selv om jeg kanskje hadde gjort det tidligere. Vi har god kommunikasjon og det er ingenting rart eller merkelig mellom oss. Hun er en god mamma og en flott kvinne, forteller den kjente skuespilleren til det britiske nettstedet.

Må holde på kjærligheten

Det tidligere skuespillerparet har datteren Lily Rose (13) og sønnen Jack (10) sammen.

- Hvis du elsker, så må du også elske utover det du tror er kjærlighet. Du kan ikke forlate skipet. Når du har fått et par unger og en kvinne som har vært bra, da må du holde på kjærligheten, uansett hva som skjer, påpeker Depp til Daily Mail.

Ifølge amerikanske medier har han nå et av-og-på-forhold til den 23 år yngre skuespilleren, Amber Heard.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder