NYGIFT: Komiker og skuespiller Tracy Morgan har vært forlovet med modellen Megan Wollover siden 2011, og paret har fått en datter sammen. Søndag kveld ga de hverandre endelig sitt ja. FotoAp,

Var involvert i dødsulykke - nå er SNL-stjernen gift

Søndag kveld ga modellen Megan Wollover (28) og Tracy Morgan (46) hverandre sitt ja i en intim seremoni omringet av familie og nære venner.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Fjorten måneder har gått siden den amerikanske skuespilleren og komikeren ble livstruende skadet og havnet i koma etter en dramatisk trafikkulykke. 46-åringen er på bedringenes vei og tidligere denne måneden ble det kjent at han skal tilbake på skjermen som vert på «Saturday Night Live» til høsten.

Søndag kveld gikk han opp kirkegulvet og ga sitt ja til forloveden gjennom fire år, modellen Megan Wollower, i en intim og rørende seremoni bestående av familie og nære venner, skriver People, og flere andre medier. Paret har en datter på 2 år sammen.

- Etter å ha nesten mistet Tracy i fjor, er jeg så takknemlig for endelig å være gift med min store kjærlighet, sier Wollover ifølge magasinet.

Dødsulykken

Morgan var i fjor involvert i en stygg trafikkulykke som gjorde at han pådro seg alvorlige hodeskader og flere ribbeinsbrudd. Ulykken tok livet av kameraten James McNear, og rammet flere andre mennesker.

Det var totalt seks bilder som var involvert i den fatale kollisjonen i New Jersey. Tracy Morgan satt i en limousin-buss som veltet og krasjet med to trailere og tre andre biler.

I juni i år tok Morgan til tårene da han i et TV-intervju snakket om den dramatiske bilulykken for første gang.

– Jeg kan ikke tro at jeg sitter her, det er et mirakel, uttalte Morgan.

Les også : Tracy Morgan saksøker Walmart etter dødskrasjen

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder