BEGJÆRTE SKILSMISSE: Mandag begjærte Dina Eastwood skilsmisse fra sin ektemann gjennom 17 år, Clint Eastwood. Foto: AP

Clint Eastwood skilles for andre gang

Mandag gikk Dina Eastwood (48) rettens vei og formelt begjærte skilsmisse fra ektemannen Clint Eastwood (83).

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det er det amerikanske magasinet People som skriver dette. Dermed er det endelig bekreftet at paret går fra hverandre. Dette er Clint Eastwoods andre skilsmisse. Allerede i fjor, begynte det å gå rykter om at Hollywood-legenden hadde blitt singel igjen.

Men dette ble aldri bekreftet hverken fra Clint eller Dina. Men i slutten av august ble det kjent at paret hadde flyttet fra hverandre.

Da opplyste Dina at de skilles som gode venner, men at de hadde bodd hver for seg en god stund allerede.
Paret møttes første gang i 1993, da Dina var TV-reporter og intervjuet Clint i forbindelse med en av hans filmer. Tre år etter giftet de seg. Sammen har de datteren Morgan (16).

Dina krever omsorgen for parets datter, hustru- og barnebidrag, samt at Clint dekker advokatkostnadene i forbindelse med skilsmissen.

I følge People har Clint Eastwood allerede innledet et nytt forhold til Erica Fisher, som mer eller mindre skal ha flyttet inn i hans hus i Los Angeles og blitt observert bak rattet i hans Mercedes. En av hennes sønner fra et tidligere forhold har for øvrig arbeidet som produksjonsassistent på Clint Eastwoods «Jersey Boys».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder