KAN KUPPE GULLRUTEN: Ida Fladen er nominert til «Beste kvinnelige programleder» for innsatsen i NRK-serien «Prosjekt perfekt». Serien er også nominert til prisene «Beste magasin- eller livsstilsprogram», «Beste nye programserie», og «Beste nyskapning». I tillegg er Fladen nominert til «Publikumsprisen» - som VGs lesere kårer gjennom avstemming på VG Nett. Foto: ROGER NEUMANN

Slik fikk Ida Fladen hjernerystelse

Forrige helg fikk programleder Ida Fladen (28) hjernerystelse. I kveld kan den populære programlederen stikke av med fem «Gullruten»-priser.

Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

28-åringen debuterte på TV-skjermen med NRK-programmet «Prosjekt Perfekt», og er nå blant folkets favoritter til å vinne Publikumsprisen.

Da programlederen var på release-fest til rap-duoen Erik & Kriss forrige helg endte kvelden opp med hjernerystelse.

- Det som er artig denne gangen er at jeg er helt uskyldig. Vanligvis er det mitt kløneri som skaper skadene, forteller Fladen til Radio NRJ, hvor hun tidligere har jobbet som programleder.

- Jeg sto fredelig i et hjørne og sendte en tekstmelding, så smalt det plutselig. Jeg fikk panna til en fyr rett i tinningen, enten så skled han eller så ble han dyttet.

Fladen forteller at hun ikke skjønner hva som skjedde, men at vedkommende må ha hatt en voldsom fart, ettersom hun datt over ende.

- Utrolig kult

Tidligere denne uken sa Fladen følgende til VG om å være blant VG-lesernes favoritter til å vinne Publikumsprisen.

- Det var jo så mange kjente, store navn og flinke folk med, så å bli stemt fram blant disse er jo veldig rart og surrealistisk, men utrolig kult.

Hvem mener du fortjener Publikumsprisen? Du kan stemme på din favoritt fram til klokken 17.00 i dag!

Sammen med Truls Svendsen (41), Lene Kongsvik Johansen (42) og Ylvis, er Fladen VG-lesernes topp 4.

- Jeg bare visste at de tre skulle gå videre - og det er de jeg heier på selv. Jeg digger Lene Kongsvik, jeg har sett alle sesongene og har de på opptak på GET-boksen. Og alle elsker jo Truls, han er en godklump som det er umulig å ikke like. Ylvis har hatt sinnsyk suksess, og så ser de jo veldig bra ut. Jeg tipper de har dratt ekstra stemmer på utseendet, sa Fladen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder