TAPTE FINALEN: Svenske Freja (i midten) vant årets Top Model. Norske Therese (t.v.) og danske Anna gjorde det begge bra på den siste fotoshooten igår. Foto: TV3
TAPTE FINALEN: Svenske Freja (i midten) vant årets Top Model. Norske Therese (t.v.) og danske Anna gjorde det begge bra på den siste fotoshooten igår. Foto: TV3

Therese: - Trodde ikke jeg skulle vinne

RAMPELYS

(VG Nett) Skjønnheten Freja Kjellberg Borchies (18) fikk tittelen «Skandinavias Neste Top Model».

Publisert: Oppdatert: 16.05.06 10:33

I går ble finalen sendt på norske tv-skjermer (TV3), og det norske modellhåpet Therese Haugsnes (22) og danske Anna Brændstrup (18) nådde ikke helt til topps.

Den svenske vinneren får en kontrakt med det italienske modellbyrået Why Not samt en verdensomspennende kampanje for kosmetikkmerket Make Up Store.

Ikke skuffa

Therese fortviler ikke selv om hun ikke fikk tittelen.

- Hvordan føltes det i går?

- Det var helt greit. Jeg trodde ikke jeg skulle vinne. Jeg hadde egentlig trodd Anna skulle vinne, fordi hun var litt mer modellaktig, sier Therese til VG Nett.

- Jeg vet ikke hvorfor de valgte Freja, men hun passet vel best.

- Er du skuffet?

- Nei, jeg er ikke skuffet, jeg har det bra uansett. Klart det hadde vært kjempegøy å vinne, men jeg klarer meg fint uten den tittelen, sier hun.

Les også:Nettmøte med de norske modellhåpene.

Bra bilder

I går poserte Therese sammen med tidligere Idol-deltaker Christian Stenseng (22),). Fotografen var over seg av begeistring over Therese som viste seg som utadvendt og en riktig modell.

- Jeg tenkte ikke på at det var Christian Stenseng jeg poserte med. Det jeg ville vise var å få til noe jeg ikke klarte tidligere. Det var litt annerledes og noe nytt å posere sammen med noen andre, vi har jo for det meste posert alene, forteller hun.

Meld deg på

TV3 drar i gang nye runder av «Top Model» til høsten, og Therese sier alle som vil må melde seg på.

- Alle sammen som har lyst må melde seg på må gjøre det, det er en skikkelig god erfaring. En lærer så mye, sier Therese.

Her kan du lese mer om