SIKRET TREDJEPLASS: Märtha Louise fikk tredjeplass på Oslo Horse Show. Dagen etter falt hun av hesten og brakk et bein i foten. Foto: Janne Møller-Hansen VG

Prinsesse Märtha Louise falt av hesten – brakk bein i foten

På «ulykkesdagen» fredag den 13. gikk det galt for
prinsessen på hesten.

Geir Molnes
ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Prinsesse Märtha Louise falt av hesten og brakk et bein i foten på fredag.

«Så Carsall hoppet sååå fint i dag, men han svinger jo så brått så jeg falt av i svingen. Og brakk et bein i foten. Ja ja. Veldig leit for jeg hadde gledet meg så veldig til å ri videre i helgen.», skrev prinsesse Märtha Louise på sin egen Facebook-vegg fredag.

Som VG skrev på torsdag, har hun nylig gjort comeback på hesteryggen som sprangrytter.

– Jeg var nok den gladeste på hele Telenor Arena, sa hun på pressekonferansen like etter at hun hadde tatt en sterk tredjeplass i comebackrittet på Oslo Horse Show torsdag.

Foto: Skjermdump Facebook

Nederlandske statistikere: Ikke flere uhell på fredag den 13.

Hun konkurrerte mot 34 ryttere fra Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Både mor Dronning Sonja, og far Kong Harald var tilskuere da hun deltok i den internasjonale sprangridningsklassen for amatører, med hindre på 1,20 meter.

Märtha Louise var tidligere en av Norges beste i sprangridning. Hun var også en del av landslaget før hun la opp i 2000.

– Det betyr enormt mye for ryttersporten at hun er tilbake igjen. Når vi får en foregangsfigur som er så skjønn som henne, vil det trekke flere til sporten, og flere kommer til å se på, sa tidligere topprytter Rulle Smit til VG.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder