- Jeg var Beckhams andre elskerinne

(VG Nett) Nok en kvinne står i dag frem i skandaleavisen News Of The World og hevder hun har hatt et forhold til David Beckham.

  • Christian F. Brændshøi

Artikkelen er over 16 år gammel

I dag bringer avisen intervjuer med en annen kvinne, 29 år gamle Sarah Marbeck, som hevder hun var superstjernens elskerinne i 2001 og 2002.

Hete meldinger

Avisen trykker bilder av de to sammen, og gjengir innholdet i en rekke SMS-meldinger Marbeck hevder å ha fått fra den engelske landslagskapteinen. Flere av de hete meldingene er så drøye at avisen har måttet sensurere innholdet.

Marbeck hevder hun traff Beckham under Manchester Uniteds tur til Østen i forsesongen i 2001. Beckham skal ha tatt henne med til sitt hotellrom og hatt sex med henne bare fire timer etter at de traff hverandre, hevder hun.

- Den første gangen vi var til sengs kysset han meg overalt. Jeg kikket ned, og jeg så David Beckham kysse brystene mine, sier 29-åringen, som er av malaysisk opprinnelse.

Ved en annen anledning hevder Marbeck at Beckham møtte henne i spillertunnelen etter en landskamp. Det skal ha skjedd 27. mars 2002 på Elland Road, etter en landskamp mellom England og Italia.

- Vi kunne ikke kysse, for de andre spillerne var der, men det var en stor opplevelse, sier kvinnen, som ikke går av veien for å beskrive i detalj hvordan Beckham skal ha oppført seg under laknene.

Peter Pan

Forholdet skal ha vart i flere måneder, og Marbeck hevder hun fikk en lang rekke tekstmeldinger fra Beckham. I flere av meldingene som er på trykk i avisen omtaler han seg som "Peter Pan", hun er "Tingeling" og Victoria er "Wendy".

I en pressemelding fra Real Madrid-stjernen i forrige uke avviser han påstandene om forholdet til Rebecca Loos på følgende måte:

"I løpet av de siste månedene har jeg blitt vant til å lese mer og mer latterlige historier om mitt privatliv. Den enkle sannheten er at jeg er veldig lykkelig gift, har en flott kone og to veldig spesielle barn."

Ekteparet Beckham har så langt ikke kommet med noen uttalelser i forbindelse med dagens påstander.

Ifølge britiske aviser skal Rebecca Loos ha fått 350.000 pund for å fortelle sin historie til News Of The World. Hun skal ha hevdet at en del av pengene hun fikk skal gis til foreldreløse barn. Også Sarah Marbeck har fått betalt for sin historie, noe venner av Beckham-paret mener svekker hennes troverdighet.

En rekke sex-historier om kjendiser i britiske aviser de siste årene har vist seg å være feilaktig fremsatt.

Mer om

  1. Spansk fotball
  2. David Beckham

Flere artikler

  1. Kjemper for ekteskapet

  2. Beckham-advokater til aksjon mot TV-intervju

  3. - Sliter med matlyst og søvn

  4. Samlet gjennom stormen

  5. Eskorte-sjef: - Latterlige sex-påstander

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder