UTE: VGs Morten Hegseth var den som måtte forlate «Skal vi danse» i dag. Foto: MATTIS SANDBLAD, VG

Morten Hegseth røk ut av «Skal vi danse»: – Det er drittkjedelig

Seks deltagere kjempet om plassen videre i «Skal vi danse». Til slutt var det Morten Hegseth som måtte legge danseskoene på hyllen.

  • Rano Tahseen
  • Mattis Sandblad (foto)

Artikkelen er over ett år gammel

Denne lørdagen ble det danseduell mellom Morten Hegseth (32) og Jan Gunnar Solli (37). Det var førstnevnte som fikk færrest stemmer og danset sin siste dans på «Skal vi danse».

Morten Hegseth forteller til VG at det ikke var forventet at han skulle ryke ut av konkurransen i kveld.

– Det er drittkjedelig, men herregud for en fantastisk opplevelse, forteller Hegseth.

Videre forteller han at «Skal vi danse» har vært det største øyeblikket i hans liv, og takker dansepartneren for en fin opplevelse.

– Det blir hardt å komme ut av den danseboblen. Men jeg gleder meg til å ligge på en sofa med martini i hånden og i armkroken til mannen min.

Forrige lørdag gikk antallet «Skal vi danse»-deltagere fra syv til seks, og det var Amalie Snøløs (22) som måtte forlate konkurransen for andre gang.

les også

Aune Sand røk ut av «Skal vi danse»: – Å danse er et eventyr

Denne uken skulle deltagerne hylle en viktig person i livet deres.

Hedret sin avdøde venn

Sophie Elise Isachsen (23) var tredje deltageren på parketten, som hedret sin avdøde venn Henrik med en rørende dans. Etter dansen løp hun gråtende bort til publikum for å gi en klem til familien til Henrik. Hun imponerte dommerne og fikk kveldens første tier.

– Jeg har gruet meg veldig, fordi jeg visste ikke om jeg skulle klare det. Når Henrik gikk bort, så slet jeg med så dårlig samvittighet for ikke å ha stilt opp som jeg følte jeg burde ha gjort, sier Isachsen etter dansen.

– Det har vært mye å håndtere, så jeg visste helt ærlig ikke om jeg klarte å fullføre i dag, sier hun.

les også

Frank Løkes artistkarriere går trått

Forrige lørdag ble det danseduell mellom Amalie Snøløs og Jan Gunnar Solli. Det var førstnevnte som fikk færrest stemmer og måtte forlate konkurransen. Jan Gunnar Solli imponerte ikke dommerne stort i kveld og har fått kveldens færreste poengsum med 25 poeng.

Thea Næss slo fra seg på dansegulvet og imponerte dommerne, som sammenlagt ga henne 37 poeng.

– Thea is back! Her danser du skikkelig bra samba, sier dommer Trine Dehli Cleve.

les også

Else Kåss Furuseth: - Jeg synes mitt eget liv er trist

For første gang under årets «Skal vi danse» må deltagerne lære seg to danser på én uke, hvor dans nummer to skal være gruppedans - jentene mot guttene.

Jentegruppen «Matheso and the foreigners» bestod av Sophie Elise Isachsen, Martine Lunde og Thea Næss, som fikk kveldens høyeste poengsum med 38 poeng.

Guttegruppen «Goaldiggers» bestod av Morten Hegseth, Jan Gunnar Solli og Einar Nilsson, som ble slått med ett poeng av jentene og fikk sammenlagt 37 poeng.

Fikk omgangssyke

Ukens trening har vært en utfordring for blogger Martine Lunde (22), som skriver på sin egen blogg at hun fikk omgangssyken natt til fredag.

Saken fortsetter under bildet.

IMPONERTE: Jentegruppen «Matheso and The Foreigners» slo guttegruppen «Goaldiggers» med ett poeng. Foto: MATTIS SANDBLAD / VG

– Jeg ble dårlig natt til fredag, og våknet av at jeg måtte løpe på do for å spy. Dermed ble det ikke så mye trening på meg på fredag, men jeg var innom dansesenteret og fikk kjørt gjennom dansen min to ganger, forteller Martine Lunde til VG.

På bloggen skriver 22-åringen at hun ikke føler seg trygg på kveldens dans, som hun skal danse sammen med dansepartneren Fredric Brunberg. Dansen skal ifølge bloggeren gå veldig fort.

les også

Dette er deltagernes «Skal vi danse»-ritualer

Lunde legger til at hun har kjøpt munnbind for ikke å smitte noen andre, og har bestemt seg for å gjennomføre kveldens konkurranse.

– Jeg føler meg litt bedre enn jeg gjorde i går, men jeg er fortsatt småkvalm og slapp i kroppen, sier hun, og legger til:

– Siden jeg ennå er småkvalm og slapp i kroppen, så gjelder det å hente fram alt jeg har av energi når det gjelder på parketten, sier hun.

Les også

Mer om

  1. Dans
  2. Blogg
  3. Skal vi danse

Flere artikler

  1. Amalie Snøløs sendt hjem fra «Skal vi danse»

  2. Amalie Snøløs røk ut av «Skal vi danse»

  3. Thea Næss brast i gråt da hun røk ut i kvartfinalen av «Skal vi danse»

  4. Sophie Elise før «Skal vi danse» premieren: – Roet nervene med selvhypnose

  5. Dorthe Skappel ute av «Skal vi danse»: - Fillern å!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder