RUSPROBLEMER: Demi Lovato (25) har tidligere slitt med rus. Nå er hun innlagt på sykehus etter en angivelig overdose. Her fra Billboard Music Awards i mai i år. Foto: Jordan Strauss / TT NYHETSBYRÅN

Demi Lovato (25) fortsatt på sykehus etter trolig overdose

25-åringen er fortsatt innlagt på sykehuset etter at hun for en uke siden ble funnet bevisstløs i sitt eget hjem.

  • Anniken Aronsen

Artikkelen er over ett år gammel

Tirsdag forrige uke ble den 25 år gamle superstjernen hastet til sykehuset i ambulanse med mistanke om overdose av opioder.

les også

Fansen raser mot Demi Lovatos danser etter overdose

Ifølge flere internasjonale medier er Lovato fortsatt innlagt på Cedars-Sinai medisinske senter i Los Angeles. Ifølge kjendisnettstedet TMZ lider stjernen av komplikasjoner etter den angivelige overdosen, og hun skal være veldig syk, med blant annet kvalme og høy feber.

Da hun ble funnet forrige tirsdag, ble hun vekket med Narcan, en motgift til opiod-overdoser.

les også

Justin Bieber om Demi Lovatos overdose: - Trodde hun var nykter

– Demi er våken og sammen med familien sin, som vil uttrykke sin takknemlighet til alle for kjærlighet, bønner og støtte, sa sangerens representant til Variety forrige uke.

– Noe av informasjonen som har kommet ut er feil, og de ber respektfullt om privatliv og ikke spekulering i helsen og bedringen hennes, som er det viktigste akkurat nå, fortsetter vedkommende.

Det er foreløpig ikke bekreftet fra Lovatos representanter at det dreier seg om en overdose, eller hvilken tilstand hun er i. Ifølge E! er det imidlertid ventet at stjernen skal bli helt frisk.

Stjernen har tidligere vært åpen om rusmisbruk, og ga i juni ut singelen «Sober». Her synger hun om hvordan hun fikk tilbakefall etter å ha vært nykter i seks år.

Mer om

  1. Hollywood
  2. Kjendis

Flere artikler

  1. TMZ: – Livvakten kan ha reddet livet til Demi Lovato

  2. Demi Lovatos mor om datterens overdose: – Jeg var i sjokk

  3. Demi Lovato: – Jeg kjemper videre

  4. Brudd for Demi Lovato

  5. Amerikanske medier: Demi Lovato innlagt på sykehus

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder