DREPT: Tre menn er arrrestert mistenkt for å ha drept «La Lambada»-stjernen Loalwa Braz under et ransforsøk «som kom ut av kontroll». Foto: John Parra

Brasiliansk politi: – «Lambada»-stjernen ble drept av innbruddstyver

Politiet opplyser nå at Loalwa Braz - kjent fra verdenshiten «Lambada», ble drept av tre innbruddstyver.

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over tre år gammel

Braz ble torsdag funnet død i en utbrent bil. Nå er tre menn arrestert for å ha drept henne i det som blir omtalt som et «ransforsøk som kom ut av kontroll».

Det er billboard som skriver dette med kildehenvisning til det brasilianske nyhets-nettstedet globo.com. Brasiliansk politi opplyser til globo at tre menn nå er arrestert, mistenkt for ugjerningen.

Politiet opplyste torsdag at Braz ble funnet i kystdistriktet Saquerema nær Rio de Janeiro og i nærheten av hennes bosted, i en bil som var totalt utbrent..

Bakgrunn: «Lambada»-stjerne funnet død i utbrent bil

Allerede da ble det i brasilianske medier opplyst at to menn ble sett i Loalwa Braz hus i distrriktet tidligere på dagen.

Braz sang med den franske gruppa Kaoma på denne storhiten fra 1989. «Lambada» solgte alene over 15 millioner eksemplarer over hele verden. Kaoma fikk intet mindre enn 80 gull- og platina-plater. Til sammen solgte gruppen 25 millioner album. Etter suksessen med «Lambada», turnerte Braz med Kaoma i ti år.

Les også: Disse kjendisene tok vi farvel med i 2016

Etter å ha bodd i Paris frem til 2010, flyttet hun til Geneve, men de siste årene har hun bodd like utenfor Rio, hvor hun fortsatte å jobbe som artist, og blant annet opprådt med «Lambada» i forskjellige karnevalsammenhenger, samtidig som hun drev et mindre hotell

Les også: Eagles-gitarist er død

Braz vokste opp med brasilianske rytmer. Hennes far var orkesterleder og moren en kjent klassisk pianist. Hun lærte å spille piano fire år gammel - og begynte å synge da hun var 13 år.

Les også

Mer om

  1. Rio de Janeiro
  2. Brasil
  3. Underholdning
  4. Ran

Flere artikler

  1. «La Lambada»-stjerne funnet død i utbrent bil

  2. Realitykjendis innblandet i drapsetterforskning

  3. NRK: Konvolutt funnet sammen med løsepengebrevet

  4. Dobbeltdrapsmistenkte i avhør: Skal ha utgitt seg for å være gjetere i fjellet

  5. Marokkansk påtalemyndighet: Dobbeltdrapet var en terrorhandling

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder