GODE VENNER: Channing Tatum og Jonah Hill på premieren av «22 Jump Street».

GODE VENNER: Channing Tatum og Jonah Hill på premieren av «22 Jump Street». Foto: Chase Rollins, PA Photo,

Jonah Hill ønsker seg Channing Tatums kone

Jenna Dewan-Tatum skal trolig være midt i blinken for skuespiller Jonah Hill. Problemet er bare at hun allerede er opptatt.

Ida Christine Johannessen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Skuespilleren Jonah Hill (31) innrømmer at han er veldig betatt av Channing Tatums (34) kone Jenna Dewan-Tatum. Channing Tatum og Jonah Hill ble gode venner etter innspillingen av «21 Jump Street» i 2012, og nå er gutta klare for oppfølgeren «22 Jump Street» som får premiere i Norge 27. juni.

The Huffington Post skriver at det var under et intervju med det australske radioprogrammet The Dan & Maz Show at filmduoen ble bedt om å svare på hva de ville gitt hverandre i gave, at spøken mellom de to om Tatums kone kom for en dag. Jonah Hill ville mer enn gjerne fortelle hva, eller retter sagt hvem, han ønsket seg.

- Jeg kommer ikke til å gi ham kona mi, uansett hvor mange ganger han spør og uansett hva han vil gi meg for det. Det kommer rett og slett ikke til å skje, spøkte Tatum. Hill derimot kunne ikke forstå hva problemet kunne være. Dog er dette en fredelig spøk mellom kameratene, og Hill tar nok til takke med noe annet i gave fra kollegaen.

Channing Tatum giftet seg med Jenna Dewan i 2009, og i juni 2013 fikk de sitt første barn, datteren Everly. Tatum og Dewan møttes under innspillingen av dansefilmen «Step Up» i 2006 og har holdt sammen siden. Tatum har høstet stor suksess de siste årene og har flere ganger preget kinolerretet, blant annet i «Dear John», «Magic Mike» og «White House Down».

Jonah Hill fikk sitt gjennombrudd med filmen «Superbad» i 2007. Han la fort grunnlaget som komedieskuespiller og ble senere å se i filmer som «Get Him to the Greek» og «This Is the End». Ikke minst fikk han også oppmerksomhet for sine roller i «Moneyball» og «The Wolf of Wall Street», der begge førte til en Oscar-nominasjon for beste birolle.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder