KLAR FOR FEST: Rema-gründer Odd Reitan fyller 60 år den 11. september. Her sammen med kjæresten Camilla Astrup under Ola Mæles 50-årsdag i Saint-Tropez for tre år siden. Foto: Jørgen Braastad/VG

Reitan flyr inn 200 gjester til bursdagsfest

Rema-milliardær Odd Reitan (59) sparer ikke på noe når han inviterer 200 venner og kjendiser til sin 60-årsdag i Spania.

  • Marcus Husby
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Bursdagsfesten arrangeres i Marbella. Flere kjendisgjester skal være invitert til den storslåtte feiringen.

Etter det VG kjenner til står blant andre tidligere Rimi-konkurrent Stein Erik Hagen (54), hans kone Mille-Marie Treschow (57), investor Ola Mæle (54) og skuespiller Marianne Krogness (59) på gjestelisten.

Gleder seg

- Jeg gleder meg veldig til å feire med familien, slekt, gode venner, nære kolleger og samarbeidspartnere gjennom flere år. Jeg vet ikke så mye om programmet, så jeg gleder meg veldig til det også, forteller Odd Reitan til VG.

(Saken fortsetter under bildet)

BOR FLOTT: Odd Reitan eier dette sommerhuset i Marbella i Spania. Etter det VG kjenner til skal deler av 60-årsdagen arrangeres her. Foto: Jørgen Braastad/VG


Hverken han eller kommunikasjonsdirektør i Reitangruppen, Solfrid Flateby, ønsker å kommentere hvor festen skal arrangeres. Men ifølge VGs kilder skal deler av feiringen foregå i Reitans luksuriøse bolig i Marbella.

- Vi synes virkelig Odd fortjener en fin fest til sin 60-års dag. Hvor dagen feires og hva som skal skje ønsker vi ikke å kommentere, ettersom det er en overraskelse for både gjestene og delvis for Odd, sier Flateby.

Eget charterfly

Hun bekrefter derimot at de rundt 200 gjestene vil bli fløyet ned til Spania i et eget charterfly, hvor festen varer tre dager til ende.

- Hvis man skal fly inn mange gjester til Trondheim eller et eventuelt annet sted, kan det faktisk lønne seg å hyre et helt fly i stedet for å booke 200 enkeltbilletter. Det enkle er ofte det beste også, som man sier i REMA 1000, sier Flateby.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder